Παγκόσμιος σεισμός από τις αποκαλύψεις για το γιο του Μπάιντεν

Date: 07/04/2022 Time: 19:22

Βρέθηκαν ακόμα «450 gigabyte διαγραμμένου υλικού», συμπεριλαμβανομένων 80.000 εικόνων και βίντεο και περισσότερα από 120.000 αρχειοθετημένα email.

Ο άνθρωπος που διένειμε το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν σε μέλη του Κογκρέσου και μέσα ενημέρωσης έχει διαφύγει από τις ΗΠΑ στην Ελβετία, λέγοντας ότι φοβάται αντίποινα από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ο Jack Maxey έδωσε στην DailyMail.com ένα αντίγραφο του σκληρού δίσκου από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του υιού του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, Hunter την άνοιξη του 2021.

Έδωσε επίσης αντίγραφα και υλικό από αυτό στην Washington Post, τους New York Times και τον γερουσιαστή Chuck Grassley λόγω της θέσης του ως ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας – αλλά ισχυρίζεται ότι όλοι απέκρυψαν το σκάνδαλο.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Maxey κρύβεται στη Ζυρίχη, συνεργαζόμενος με ειδικούς πληροφορικής για να ανακαλύψει περισσότερα δεδομένα από το «laptop που στέλνει τον Μπαίντεν στην κόλαση».

Ο Maxey, πρώην συμπαρουσιαστής του podcast του πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, Steve Bannon, το War Room, ισχυρίζεται ότι αυτός και οι συνάδελφοί του βρήκαν «450 gigabyte διαγραμμένου υλικού», συμπεριλαμβανομένων 80.000 εικόνων και βίντεο και περισσότερα από 120.000 αρχειοθετημένα email.

Είπε ότι σκοπεύει να τα δημοσιεύσει όλα στο διαδίκτυο σε μια βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης τις επόμενες εβδομάδες. Ο Χάντερ εγκατέλειψε τον φορητό υπολογιστή του σε ένα κατάστημα υπολογιστών στο Ντέλαγουερ το 2019. Ο ιδιοκτήτης, Τζον Μακ Άιζακ, έδωσε ένα αντίγραφο στον δικηγόρο του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος το παρέδωσε στον Μάξι.

«Ήρθα εδώ για να μπορέσουμε να κάνουμε μια ενδελεχή εξέταση του φορητού υπολογιστή του Χάντερ με ασφάλεια σε μια χώρα που εξακολουθεί να σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία και τα ιδανικά των φιλελεύθερων δημοκρατικών αρχών», είπε στην DailyMail.com.

0001B862 84EB 4E12 8BA4 C7B80C1BD86C
Ο Χάντερ φαίνεται σε μια φωτογραφία με μια «πίπα για κρακ» στο στόμα του καθώς κοιμάται. Η φωτογραφία ανακτήθηκε από το laptop του

«Δεν πιστεύω ότι αυτό θα ήταν δυνατό εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάναμε πολλές απόπειρες να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανάκληση των διαγραμμένων αρχείων εκεί».

Ο Maxey είπε ότι αφού επικοινώνησε με την DailyMail.com σχετικά με τον φορητό υπολογιστή πέρυσι, μαύρα SUV εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι του και φίλοι πρώην αξιωματούχων πληροφοριών των ΗΠΑ με τους οποίους μοιράστηκε αντίγραφα του είπαν ότι έλαβαν περίεργες κλήσεις.

«Το έδειξα σε έναν φίλο μου, ευρισκόμενος σε απόγνωση τον Φεβρουάριο [2021] γιατί κανείς δεν με άκουγε. Κανένας ειδησεογραφικός οργανισμός δεν θα το έπαιρνε. Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μεγάλος ειδησεογραφικός οργανισμός που το πήρε ήταν η Daily Mail», είπε.

«Πολύ αγαπημένοι μου φίλοι, με καλούσαν κάθε μέρα, βασικά για να δουν αν ήμουν ακόμα ζωντανός»!

5FEDCF40 EA29 4524 80E9 2BA1F9025762
Άλλη μία φωτογραφία από τον υπολογιστή του Μπάιντεν

Ο Maxey ισχυρίστηκε ότι ένας πρώην ανώτερος υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών του είπε αμέσως μετά την παραλαβή του σκληρού δίσκου το 2020: «Αν δεν κυκλοφορήσεις αρκετά από αυτό, ώστε να ξέρουν ότι μπορείς να το απελευθερώσεις όλο, σου λέω αδερφέ, εσύ “είναι ένας νεκρός”

Ο Maxey έλαβε σοβαρά τις συμβουλές του και τον Οκτώβριο του 2020 δημοσίευσε παρτίδες από email και άλλα αρχεία από το φορητό υπολογιστή σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων.

Αλλά μετά από περίπου μία ώρα, οι σύνδεσμοι καταργήθηκαν.

Ο Maxey είπε ότι πιστεύει ότι η αμερικανική κυβέρνηση κυνηγούσε αρχεία από το φορητό υπολογιστή που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο και τα επισήμανε στις εταιρείες.

«Υπήρχαν πέντε drop boxes: δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα στη Νέα Ζηλανδία, δύο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα ίδια drop boxes στα οποία μας λένε ότι ακόμα και παιδική πορνογραφία διαμοιράζεται σε όλο τον κόσμο χωρίς καμία συνέπεια, επειδή υποτίθεται ότι «δεν μπορούν να δουν τι ανεβαίνει εκεί». Αποδεικνύεται ένα μεγάλο ψέμα, καθώς τα αρχεία του Μπάιντεν εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν, όταν αναρτήθηκαν σε αυτά τα ίδια Dropbox.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών μας, οι οποίες δεν έχουν ακόμη καν αναγνωρίσει ότι διαθέτουν το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, προφανώς έκαναν επιμελώς αναζητήσεις κρυφά στο Διαδίκτυο για να μάθουν εάν κάτι από αυτά κυκλοφόρησε.

«Αυτό θα έπρεπε να τρομοκρατεί κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο στη Δύση».

Μιλάμε ίσως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του 21ου αιώνα, το οποίο σίγουρα συνδέεται με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...