Όταν ένας πρωθυπουργός παριστάνει τον ανήξερο

Date: 24/02/2021 Time: 19:30

Πραγματικά, εκεί στο Μαξίμου πρέπει να θεωρούν τον λαό εντελώς ανόητο.

Ενώ ο πρωθυπουργός βουλιάζει στα σκάνδαλα, στην ανικανότητα, στον ολοκληρωτισμό και στον εθνομηδενισμό, παριστάνει τον ανήξερο λες και δεν συμβαίνει τίποτα.

Αυτό τουλάχιστον αποτυπώνει το σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο.

Άγνωστο μέχρι πότε θα είμαστε κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια μας. Κάντε υπομονή μας είπε ο… Μωυσής. Έρχεται η λευτεριά από τα ανύπαρκτα εμβόλια.

Κουβέντα για την υπόθεση Λιγνάδη που κοντεύει να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση.

Ούτε μια απλή αναφορά για το εκρηκτικό σκηνικό που στήνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και τι προτίθεται να κάνει. Θα συνεχίσει να ντροπιάζεται από την τουρκική προκλητικότητα, μέχρι να αναγκαστεί να συνθηκολογήσει στις Πρέσπες του Αιγαίου;

Στο μαύρο σκοτάδι οι υποχθόνιες κινήσεις εν μέσω καραντίνας προς επίσπευση του περίφημου μπολιάσματος.

Όχι, η χώρα δεν κινδυνεύει να βυθιστεί στο χάος από το λάδι στη φωτιά που ρίχνουν οι Κάλαχαν της Κατεχάκη τόσο στα πανεπιστήμια όσο και στην υπόθεση Κουφοντίνα.

Ούτε φυσικά απειλούνται οι πολίτες από τα κοράκια των funds που ακονίζουν τα νύχια για να τους αρπάξουν τα σπίτια.

Τα ζέοντα ζητήματα που ταλανίζουν τον έρμο τούτο τόπο είναι η επιμέλεια των παιδιών, η αντιμετώπιση δεσποζόμενων-αδέσποτων ζωών, η τηλεργασία στο Δημόσιο και ο διορισμός νέας υποδιοικήτριας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Άραγε, μέχρι ποτέ νομίζει ο πρωθυπουργός ότι θα μπορεί να ποιεί την νήσσαν;

Έλεος πλέον!!!

Πηγή: antinews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...