Όταν εκλέγουμε έναν «Ψινάκη» για Πρωθυπουργό, επόμενο είναι η καταστροφή να μας χτυπήσει την πόρτα

Date: 04/08/2021 Time: 09:32

Ο Ηλίας Ψινάκης, ήταν ένα άχρηστο κατασκεύασμα, ένα κούφιο προϊόν των οικογενειών Βαρδινογιάννη και Λάτση που προωθήθηκε στη Δημαρχία του Δήμου Μαραθώνα – Νέας Μάκρης. Τα κανάλια, τον πωλούσαν στο πόπολο ως «μάνατζερ», έναν τεχνοκράτη δηλαδή, που θα έβαζε τάξη στο Δήμο και θα έφερνε επενδύσεις και ανάπτυξη. Όπως ακριβώς, προώθησαν επικοινωνιακά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κανένας δημοσιογράφος και κανένα κανάλι δεν αναρωτήθηκε ποτέ, πέραν του Σάκη Ρουβά, που βεβαίως, δεν ήταν κάποια επιχείρηση για να κρίνουμε την ποιότητα του «μάνατζμεντ» του Ηλία Ψινάκη, ποια ήταν τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά διαπιστευτήρια του σούπερ αυτού «μάνατζερ». Τους αρκούσε να φάει το παραμύθι ο λαός και ο εκλεκτός τους, να βρει μία θέση στην κρατική μισθοδοσία και στα κονδύλια του Δήμου Μαραθώνα.

Δε χρειάζονταν η πυρκαγιά στο Μάτι για να συνειδητοποιήσουν οι δημότες το πόσο ανίκανος ήταν ο Ψινάκης. Επί 3 χρόνια, με την ασχετοσύνη του, το γελοίο του χαρακτήρα του και τη βαθύτατη οκνηρία του, είχε καταστρέψει το Δήμο και τον είχε μετατρέψει σε έναν τρικοκοσμικό σκουπιδότοπο. Η πυρκαγιά στο Μάτι, ανέδειξε απλά, με κόστος 110 νέκρους, το πόσο επικίνδυνος ήταν για τη δημόσια διοίκηση. Την ώρα του κακού, έκανε πάρτι στην Μύκονο, αφού θεώρησε σωστό να εγκαταλείψει τον πευκόφυτο Δήμο, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αντιγραφή του Ηλία Ψινάκη στην μεγάλη κλίμακα. Είναι κλώνος του και τίποτα παραπάνω η λιγότερο από αυτό. Το «επιτελικό» κράτος, το μανατζεριλίκι δηλαδή της χώρας, ήταν το επικοινωνιακό «ατού» που του κατασκεύασαν και ανέδειξαν τα Μέσα Μαζικής Επίθεσης (ΜΜΕ) κατά του λαού. Όπως ο Ηλίας Ψινάκης την ώρα της καταστροφής, βολόδερνε στην Μύκονο, έτσι και ο Πρωθυπουργός, την ώρα που ήταν δεδομένο ότι το κακό θα μας χτυπούσε την πόρτα εξαιτίας του καύσωνα, εκείνος, μας έδειχνε για άλλη μία φορά τις ρώγες του από κάποια παραλία της χώρας.

Το βράδυ της καταστροφής στο Μάτι, είδαμε τον Ηλία Ψινάκη μπροστά στις κάμερες, με ειδικά διαμορφωμένο ενδυματολογικό στυλ, αυτού του κατάκοπου «πυροσβέστη-μάνατζερ», να μας λέει, ασύστολα ψευδόμενος, ότι κάηκε το σπίτι του. Παρόμοιο σόου, είδαμε και χθες από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Προσεκτικά ατημέλητος και «κουρασμένος» από τη «δασοπυρόσβεση», να μας λέει ότι για όλα φταίει η κλιματική αλλαγή!

Την ώρα που καίγονταν δεκάδες κατοικίες σε όλη την επικράτεια, η κυβέρνηση έκανε προπαγάνδα για τον Covid και την κλιματική αλλαγή! Μασκούλες και ρίψη ευθυνών σε αόρατους εχθρούς της ανθρωπότητας. Το γνωστό ποίημα και πάλι. Δεν ήταν ο στρατηγός άνεμος αυτή τη φορά υπεύθυνος, αλλά το κλίμα και… ο κακός τους ο καιρός, λέμε εμείς.

Για άλλη μία φορά, ο λαός πληρώνει το μανατζεριλίκι ενός «Ψινάκη». Όχι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι χειρότερος από τους προηγούμενους που κυβέρνησαν τη χώρα. Είναι ένας από του πολλούς «Ψινάκηδες» του Ελληνικού κοινοβουλίου. Όταν εκλέγουμε, συνειδητά, 300 άχρηστους κοπρίτες για να μας εκπροσωπούν, τότε να μην έχουμε αυταπάτες για το τι θα μας περιμένει σε πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Θάνατος και καταστροφή.

 Η ΝΔ, δεν είναι πλέον κόμμα. Είναι ένας μηχανισμός αναδείξεως και προωθήσεως διαφόρων πτυχιούχων «Ψινάκηδων». Επικίνδυνων «Ψινάκηδων». Τα βόρεια προάστεια, εκλέγουν Ψινάκηδες και όπου εγκαθίσταται η ύβρις, ακολουθεί η νέμεσις της… κλιματικής αλλαγής…

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page