Ορθοδοξία σε «lockdown»: Ιερείς πηγαίνουν κρυφά πόρτα-πόρτα για να κοινωνήσουν τους πιστούς όπως επί Τουρκοκρατίας!

Date: 24/12/2020 Time: 13:09

Έλληνες Ορθόδοξοι ιερείς που κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι έχουν βάλει «λουκέτο» στους ναούς τους  και η «δαμόκλειος σπάθη» των προστίμων και των διώξεων από δυνάμεις ασφαλείας κρέμεται πάνω από το κεφάλι τους πηγαίνουν κρυφά πόρτα-πόρτα για να κοινωνήσουν τους πιστούς τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Όπως ακριβώς δηλαδή έκαναν και οι Έλληνες χριστιανοί Ορθόδοξοι επί Τουρκοκρατίας όταν η Ορθόδοξη Πίστη διώκονταν και κάνουν ακόμα οι κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία της ισλαμιστικής κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Μάλιστα στα Βόρεια προάστια πιστοί εντόπισαν τον ιερέα με μάσκα και τη θεία κοινωνία στο χέρι, να κινείται το ξημέρωμα για να μην κινήσει υποψίες και να επισκέπτεται τα σπίτια των πιστών για να τους δώσει τη Θεία Κοινωνία. Φυσικά αν ο ιερέας εντοπιστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας κινδυνεύει με οικονομική εξόντωση και ποινική δίωξη.

Οι εντολές κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων είναι σαφείς, η Ορθόδοξη πίστη μπαίνει σε «lockdown» και οι πιστοί πρέπει να υπακούσουν, σε διαφορετική περίπτωση οι ποινές θα είναι εξοντωτικές.

Άλλωστε πριν λίγες ημέρες επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 3.900 ευρώ σε έναν ιερέα και οκτώ πιστούς χριστιανούς που συμμετείχαν στην Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οι εκκλησίες θα είναι κλειστές μέχρι νεοτέρας και θα ανοίξουν μόνο ανήμερα των Χριστουγέννων και των Φώτων με παρουσία έως και 9 ατόμων σε όλες τις εκκλησίες και έως 25 ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares