Οργή στο πανελλήνιο από την εκπομπή του Ευαγγελάτου για την Σοφία Μπεκατώρου

Date: 19/01/2021 Time: 20:30

Πως είναι δυνατόν να συνδεθεί η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου με το σκάνδαλο Novartis ;

Ναι, θα μπορούσε να υπάρξει κάποια σύνδεση των δύο αυτών σοβαρότητα των υποθέσεων, υπό το πρίσμα ότι θα πρέπει οι δράστες να οδηγηθούν στη φυλακή και τα κλεμμένα να γυρίσουν πίσω.

Στην εκπομπή όμως του Νίκου Ευαγγελάτου, ζήσαμε το αδιανόητο. Τον γνωστό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο να εμφανίζεται σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή προκειμένου να σχολιάσει το θέμα του βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου, και να το συνδέει με το σκάνδαλο Novartis! Και όχι με τον τρόπο που θα νόμιζε κάποιος που διψάει για απόδοση δικαιοσύνης. Αλλά με το ακριβώς αντίθετο τρόπο. Για να μας πει δηλαδή ότι και οι δύο υποθέσεις έχουν παραγραφεί!

Προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι η εισαγγελέας που θα αναλάβει την υποθέση της Σοφίας Μπεκατώρου, δεν υπάρχει περίπτωση να διατάξει προκαταρκτική έρευνα! Και για να καταλήξει στο ζουμί ότι, η Ελένη Τουλουπάκη έκανε παράβαση καθήκοντος διατάσσοντας προκαταρκτική έρευνα για την Novartis, αφού η υπόθεση είχε παραγραφεί!

Κρίμα που δεν το γνώριζαν αυτό και οι αμερικάνοι με αποτέλεσμα να εισπράξουν 1 δισεκατομμύριο $ αποζημίωση από τη Novartis…  Μήπως να στείλουμε το βίντεο της εκπομπής στο FBI, και να επιστρέψουν τα λεφτά στην πολυεθνική του φαρμάκου και να ζητήσουν και συγγνώμη.

Αυτά βλέπει ο κόσμος και θέλει να σπάσει την τηλεόραση.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares