Ομολογία-σοκ από Μ.Παγώνη: «Μην δίνετε σημασία στα κρούσματα – Βγαίνουν ανάλογα με τα τεστ»

Date: 16/11/2020 Time: 10:42

Απίστευτη ομολογία από την πρόεδρο των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας – Πειραιά που κατά την διάρκεια της καθιερωμένης πια παρουσίας της σε στασίδι τηλεοπτικού σταθμού αποδόμησε -καταλάθος- όλα όσα μέχρι σήμερα ισχυριζόταν κυβέρνηση και “ειδικοί”. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η κ.  Παγώνη, ζωντανά στον αέρα, μας κάλεσε να μην δίνουμε σημασία στα μειωμένα κρούσματα, διότι αυτά προέρχονται από μειωμένο δείγμα, καθώς έγιναν λιγότερα τέστ. 

Μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνητικές επιλογές στο θέμα της πανδημίας γινόντουσαν με βάση τα κρούσματα, τα οποία κάθε απόγευμα  μας ανακοίνωναν με «ταρατατζούμ» μέσω τηλεοράσεως, ιστοσελίδων και μηνυμάτων στα κινητά μας. Κάποιοι έλεγαν ότι τα “κρούσματα” εξαρτώνται από τα πόσα “τέστ” γίνονται, όμως αντιμετωπίζονταν ως “ψεκασμένοι”. 

Τώρα όμως της … ξέφυγε της κ. Παγώνη η οποία εμφανιζόμενη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εξήγησε ότι  “τα 1.698 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ δεν θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψη μας, καθώς τα δείγματα ήταν τα μισά δηλαδή έγιναν περίπου 14.000 μοριακά τεστ και 1.600 rapid.”

Το ίδιο όμως δεν θα μπορούσε να πει κανείς και για τον τρόπο με τον οποίο μπήκαμε στα lockdown; Μήπως έτσι αποδεικνύεται ότι τα “τέστ” έχουν εργαλειοποιηθεί από τις κυβερνήσεις για να επιβάλλουν πολιτικές; Όταν θέλουν πολλά κρούσματα κάνουν πολλά και όταν θέλουν λιγότερα απλά… μειώνουν τον αριθμό των τέστ;

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...