Όλοι για την μάσα! Ο Νίκος Βασιλειάδης πήγε στη ΝΙΚΗ, ενώ 20 μέρες πριν τους αποκαλούσε διαπλεκόμενους!

Date: 02/06/2023 Time: 11:39

Σε μία πρωτοφανή μεταστροφή-κυβίστηση, κοινώς «κωλοτούμπα», ο πρόεδρος της «Ελεύθερης Πατρίδας» Νίκος Βασιλειάδης, εκεί που καταφερόταν κατά του περίεργου -με την έννοια της «θολής», μέχρι στιγμής, πολιτικής ταυτότητας και άγνωστης χρηματοδότησης- κομματικού σχηματισμού ΝΙΚΗ και των στελεχών του, όπως με ακρίβεια κατέγραψε το χθεσινό ρεπορτάζ του pronews.gr, τώρα δηλώνει ότι τάσσεται… υπέρ της!

Ένα ρεπορτάζ το οποίο παρουσίαζε τα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το κόμμα -έστω χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά σε αυτό, αλλά περιγράφοντας την δράση του. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για να διαπιστώσετε αν αναφερόταν ή όχι στη ΝΙΚΗ, ο Ν.Βασιλειάδης στην τηλεοπτική του συνέντευξη

Και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, πέρα από την πολιτική ασυνέπεια λόγων και πράξεων του συγκεκριμένου, αν δεν εξέδιδε σε απάντηση του απόλυτα τεκμηριωμένου ρεπορτάζ, που άλλωστε βασίστηκε στα δικά του λόγια, μία ανακοίνωση στην οποία… επιτίθεται και υβρίζει το pronews.gr, το οποίο απλά κατέγραψε την μέχρι εκείνη την στιγμή θέση του κατά της ΝΙΚΗΣ.

Και «με θράσος χιλίων πιθήκων», χαρακτηρίζει το δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να καταγγέλλει τα πεπραγμένα της ΝΙΚΗΣ, ως «ψευδές και συκοφαντικό» και ότι «Μετά από τις ανοίκειες επιθέσεις που βλέπω να εξαπολύει το σύστημα, την πληροφόρησή μου για προσπάθεια εκτροπής και αποκλεισμού με βρώμικες μεθοδεύσεις και επίσκεψη στον Γέροντά μου δηλώνω πως στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΝΙΚΗ»!

Εμείς για την ώρα θα περιοριστούμε στην δημοσίευση ενός από τα πολλά μηνύματα-ανακοινώσεις που έστελνε τις προηγούμενες ημέρες σε διάφορους αποδέκτες, κατά της ΝΙΚΗΣ και του επικεφαλής της Δ.Νατσιού.

Στα οποία μηνύματα ο Νίκος Βασιλειάδης, θέτει ζητήματα διαπλοκής της ΝΙΚΗΣ με τον εφοπλιστή Μαρινάκη, με τον διευθυντή marketing της HUNDAI, Νάσο Δέδε, με τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ, Δ.Νατσιό και της «εργαλειοποίησης-καπήλευσης» -όπως ο ίδιος ο Ν.Βασιλειάδης υποστηρίζει- της ανιψιάς του Παΐσιου από τη ΝΙΚΗ.

Ολόκληρο το κείμενο που έστελνε με προσωπικά SMS έχει ως εξής:

«ΝΙΚΗ, το κόμμα φάντασμα.

Αφού κόπηκαν πατριωτικά κόμματα, εμφανίστηκε με υπερπροβολή στα μέσα, κυρίως Μαρινάκη.

Περίεργο σχήμα, με βουλευτήριο ( δεν εμφανίζεται), με ομάδα ομαιχμίας (δεν υπάρχει ερμηνεία στη λέξη), με οργανωτικό πρόεδρο Νάσο Δέδε ( δεν εμφανίζεται πουθενά, ούτε είναι υποψήφιος), διευθυντή marketing της HUNDAI του Βασιλάκη της Aegean (στενού φίλου του μητοτακέϊκου).

Πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία, διαφημίζει συλλογικό μοντέλο αλλά εμφανίζει μόνον τον Νατσιό, ο οποίος δεν κάνει ποτέ διάλογο.

Τον εγκαλούν πως έχει εμβολιαστεί, αλλά ψαρεύει στους αντιεμβολιαστές, δεν απαντά, απαντούν άλλοι αντ’ αυτού.

Περίεργες θέσεις για μεταναστευτικό, τους βαφτίζει μέτοικους με ιδιοκτησία για 49 έτη.

Διαδίδουν πως μόνον αυτοί έχουν ευλογία από γεροντάδες (πατέρα Ευθύμιο), πως είναι το κόμμα που προφήτευσε ο Άγιος Παΐσιος πως θα κυβερνήσει την Ελλάδα.

Αυτήν την καπηλεία, την εργαλειακή προβολή της υποψηφιότητας της ανηψιάς του Παϊσίου, την υπερπροβολή, τον πακτωλό χρημάτων κ.α. ανέφερε σε άρθρο το ΚΑΡΦΙ, που ένα μακρύ χέρι το κατέβασε σε λίγες ώρες!».

Και βέβαια, με υπογραφή του ιδίου του Νίκου Βασιλειάδη και ημερομηνία 12 Μαΐου, δηλαδή 19 ημέρες πριν από την χθεσινή ανακοίνωσή του ότι μετά από επίσκεψη στον Γέροντά του, θα ψηφίσει… ΝΙΚΗ!

Μάλλον όλα τα παραπάνω ζητήματα διαπλοκής της ΝΙΚΗΣ με «το μητσοτακέϊκο«, τον Μαρινάκη, τον Βασιλάκη κλπ, και τα οποία έθετε με απόλυτη σαφήνεια σταμάτησαν να τον ενοχλούν πλέον…:

IMG 0625 scaled

Yπάρχουν και πολλά άλλα μηνύματα-ανακοινώσεις του Ν.Βασιλειάδη κατά της ΝΙΚΗΣ τα οποία θα έρθουν σταδιακά στην δημοσιότητα για να αποκαλυφθούν ποιοι ζητούν την ψήφο των πολιτών.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...