Οι Ρώσοι «ξεφωνίζουν» τον Ό. Σολτς: «Σημαίνον στέλεχος των SS στο Νταχάου το 1943 ο παππούς του»!

Date: 10/04/2022 Time: 18:34

Σημαίνον στέλεχος των γερμανικών SS στον Β’ΠΠ ηταν ο παππούς του σημερινού καγκελάριου Όλαφ Σόλτς. Εκείνος ιδρυτικό στέλεχος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος, ο νυν μεγαλοστέλεχος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας.

Με μεγάλη δράση, εκ των ιδρυτών του στρατοπέδου συγκέντρωσης Νταχάου και εν συνεχεία πρωταγωνίστησε στην δημιουργία των ουκρανικών SS πραγματοποιώντας σφαγές Ρώσων την περίοδο 1943-44.

Οι θέσεις τις οποίες υπηρέτησε  του απέφεραν μεγάλο προσωπικό πλούτο, βασικά απο τα χρυσά δόντια των Εβραίων που εξόντωσε στην Ουκρανία και εδραίωσε μια πολιτική δυναστεία η οποία συνεχίστηκε και έφτασε μέχρι τον νυν καγκελάριο ο Όλαφς Σόλτς.

Αυτά αποκαλύπτει ρωσικός ιστότοπος δημοσιεύοντας φωτο του παππού του και όλη την αιματοβαμμένη καριέρα του επάνω στην οποία στηρίχθηκε εν συνεχεία η πολιτική καριέρα του Όλαφ.

Έτσι ο παππούς του Olaf Scholz, Fritz Scholz,ήταν αξιωματικός των και αναπληρωτής του επίλεκτου συντάγματος SS regiment “Nordland”.

Τον Δεκέμβριο του 1942, ο φον Σολτς προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου, από τον Μάιο του 1943 διοικούσε την 11η Εθελοντική Μηχανοκίνητη Μεραρχία SS Nordland.(από Νορβηγούς και Δανούς εθελοντές)

Ήδη από το 1934 όταν βρέθηκε στις τάξεις του υποστηρικτικού σώματος  SS  είχε υπηρετήσει  στο Νταχάου.

Το 1943  βρέθηκε στην ηγεσία (οργάνωσε ουσιαστικά) της ουκρανική μεραρχία SS ενώ ήταν γνωστός για τις εκτελέσεις Εβραίων (εκτός από Ρώσους) τόσο στην Πολωνία όσο και στην Ουκρανία.

Ας δούμε και το πρωτότυπο κείμενο:

Fritz von Scholz, SS Gruppenfuhrer and Lieutenant General of the Waffen-SS. Permanent commander of the SS regiment “Nordland”.

In 1934, he served in the SS auxiliary corps in the Dachau concentration camp, and from January 1935, with the rank of SS Obersturmfuhrer, he headed rathe Austrian SS battalion.

In 1943, he performed leadership functions in the Ukrainian SS division, personally executed Jews in Poland and Ukraine.

Moreover, Fritz von Scholz is the grandfather of the Federal Chancellor of Germany Olaf Scholz.

Αυτά για να ξέρουμε ποιοι εχουν αυτή την στιγμή το κουμάντο στην Ευρώπη.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page