Οι μαρξιστές επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν την κοινωνία μέσω της σεξουαλικοποίησης των νέων

Date: 26/04/2022 Time: 12:42

Οι νέοι στις Ηνωμένες Πολιτείες υποβάλλονται σε κομμουνιστικού τύπου σεξουαλικοποίηση, σύμφωνα με τον συγγραφέα και εμπειρογνώμονα Τζέιμς Λίντσεϊ.

Ο στόχος είναι να αποσταθεροποιηθεί η κοινωνία ώστε να καταστεί ώριμη για τους κομμουνιστές να καταλάβουν την εξουσία, λέει ο Λίντσεϊ, συγγραφέας των βιβλίων “Race Marxism” και “Cynical Theories: How Activist Scholarship Made Everything about Race, Gender, and Identity-and Why This Harms Everybody”, δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή “China Insider” του EpochTV.

Και το σχέδιό τους βρίσκεται σε εξέλιξη για περισσότερο από έναν αιώνα.

«Πρόκειται για ένα εσκεμμένο πρόγραμμα που χρησιμοποιούν οι μαρξιστές τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1910, ξεκινώντας από την Ουγγαρία, για να προσπαθήσουν να σεξουαλικοποιήσουν τα παιδιά για να προκαλέσουν σεξουαλική και έμφυλη σύγχυση, ώστε να γίνουν πολιτικοί ακτιβιστές για λογαριασμό κάποιας άλλης ατζέντας», είπε.

Ο Λίντσεϊ επεσήμανε τον Γκέοργκ Λούκατς, έναν αφοσιωμένο Ούγγρο μαρξιστή, ο οποίος διετέλεσε αναπληρωτής κομισάριος της εκπαίδευσης το 1919 κατά τη διάρκεια της σύντομης ζωής της Ουγγρικής Σοβιετικής Δημοκρατίας. Εισήγαγε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά στο δημοτικό, είπε.

«[Ο Λούκατς] σεξουαλικοποίησε τα παιδιά της Ουγγαρίας προκειμένου να τα χωρίσει από την οικογένειά τους, να τα χωρίσει από τη θρησκεία τους, το έθνος τους και τον πολιτισμό τους», δήλωσε ο Λίντσεϊ. «Ουσιαστικά να βάλει τα παιδιά … όλα σε αυτές τις ιδέες, έτσι ώστε όταν θα πήγαιναν στο σπίτι, να έλεγαν στους γονείς τους, “ξέρετε, τα πράγματα έχουν αλλάξει, ή η Βίβλος είναι λάθος, ή οτιδήποτε η θρησκεία μας είναι λάθος, οι παραδόσεις μας είναι λάθος”».

Ακολούθησε ο Χέρμπερτ Μαρκούζε, εξέχον μέλος της Σχολής της Φρανκφούρτης, ο οποίος επικέντρωσε τις προσπάθειές του στην «προσπάθεια απελευθέρωσης της σεξουαλικής ενέργειας», σύμφωνα με τον Λίντσεϊ. Ο Μαρκούζε στο έργο του “Eros and Civilization” του 1965 εφάρμοσε τη μαρξιστική ιδεολογία για να εμβαθύνει σε αυτά τα θέματα, αποτελώντας τη διανοητική βάση για τη σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του 1960. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε στα ολοκληρωμένα προγράμματα σεξουαλικής αγωγής που υπάρχουν σήμερα στα αμερικανικά σχολεία, σημείωσε ο Λίντσεϊ.

Αργότερα, στις δεκαετίες του 1980 και του 1990 παρατηρήθηκε η άνοδος του κινήματος του “post-structural φεμινισμού”. Αυτές οι φεμινίστριες ακτιβίστριες χρησιμοποίησαν τη μεταμοντέρνα θεωρία για να υποστηρίξουν την άποψη ότι το φύλο είναι κοινωνικά κατασκευασμένο και ότι οι ρόλοι του φύλου είναι μια μορφή καταπίεσης, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα.

«Χρησιμοποίησαν τη μεταμοντέρνα θεωρία για να γκρεμίσουν όλα τα όρια – όχι μόνο την ιδέα ότι το φύλο είναι μια κοινωνική κατασκευή, αλλά ότι το φύλο και η σεξουαλικότητα και τα πάντα είναι επίσης κοινωνικά κατασκευασμένα», είπε.

«Και αυτοί οι άνθρωποι έχουν ουσιαστικά αναλάβει την εξουσία».

Οι σύγχρονοι μαρξιστές «εστιάζουν περισσότερο στο φύλο και στην κοινωνική ρευστότητα αυτών των εννοιών απ’ ό,τι θα βλέπατε πριν από 100 χρόνια από μαρξιστές παλαιότερης σχολής. Αλλά η γενική κατεύθυνση είναι η ίδια», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, με στόχο τους νέους ανθρώπους, οι μαρξιστές βρίσκουν έναν πληθυσμό που είναι ιδιαίτερα ευάλωτος και ευεπηρέαστος, σημείωσε ο Λίντσεϊ, καθώς βρίσκονται σε μια φάση της ζωής τους όπου «προσπαθούν να βρουν την ταυτότητά τους, προσπαθούν να μεγαλώσουν, να περάσουν την εφηβεία και να ανακαλύψουν τι σημαίνει να είναι αυτό που είναι».

Ως αποτέλεσμα, οι νέοι άνθρωποι θυματοποιούνται. «Τους ενσταλάζουν πλήρως όλες αυτές τις ιδέες σχετικά με τη ρευστότητα του φύλου τους, την κοινωνικά κατασκευασμένη φύση της σεξουαλικότητας. Και αυτό στην πραγματικότητα θυματοποιεί ιδιαίτερα αυτούς τους ανθρώπους», είπε.

«Εν τω μεταξύ, αυτοί [οι ακτιβιστές] κρύβονται πίσω από το να λένε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για την προστασία των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, τα οποία επίσης θυματοποιούνται», είπε.

Τα μαρξιστικά κινήματα τότε και σήμερα μοιράζονται όλοι τον ίδιο στόχο, σημείωσε ο Λίντσεϊ, ο οποίος είναι «να μαλακώσουν τα παιδιά για να τα κάνουν να αποδεχτούν περισσότερο τη διδασκαλία των φύλων και της σεξουαλικότητας που γίνεται στα σχολεία τους».

«Έτσι, ο σκοπός είναι στην πραγματικότητα να αποδυναμώσουν και να αποσταθεροποιήσουν βραχυπρόθεσμα, ώστε να μπορέσει να καταληφθεί η εξουσία», είπε. «Και στη συνέχεια θα εναπόκειται σε όποιον είναι υπεύθυνος να αποφασίσει τι θεωρεί αποδεκτό και τι όχι στη συνέχεια».

Με τα παιδιά να κατακλύζονται από τέτοιες μαρξιστικές ιδέες από όλες τις πλευρές, ειδικά όταν «τα σχολεία κάνουν απαίσια δουλειά, αποτυγχάνουν στην εκπαίδευση των μαθητών μας», ο Λίντσεϊ τόνισε ότι αυτό θέτει περισσότερες ευθύνες στους γονείς.

«Πρέπει να αναλάβουν το ρόλο της πραγματικής εκπαίδευσης … των παιδιών τους, πρώτα απ’ όλα. Και δεύτερον, πρέπει επίσης να αποπρογραμματίσουν τα παιδιά τους σχετικά με το τι μαθαίνουν για τη φυλή, για την ιστορία, για το σεξ, για … τη σεξουαλικότητα και το φύλο», είπε.

Η κατάσταση, είπε ο Λίντσεϊ, αναγκάζει επίσης τους γονείς να κάνουν συζητήσεις για το σεξ και τη σεξουαλικότητα με τα παιδιά τους σε πολύ μικρότερες ηλικίες από ό,τι οι γονείς θεωρούν σκόπιμο, καθώς τα σχολεία και τα μέσα ενημέρωσης τους παρασύρουν σε αυτές τις συζητήσεις.

«Η δουλειά που έχουν οι γονείς αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά πιο δύσκολη από ό,τι ήταν πριν από 10 ή 15 χρόνια», είπε.

«Αλλά τονίζω ότι αυτό συνέβαινε αρκετά ανεξέλεγκτα τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία ούτως ή άλλως. Και έτσι κυρίως, οι γονείς μόλις τώρα συνειδητοποιούν ότι αυτό διδάσκεται στα παιδιά τους σε τόσο μεγάλη κλίμακα».

Πηγή: theepochtimes.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...