«Οι κολλητοί της σαπίλας…» – Ανακοίνωση «βόμβα» του ΚΚΕ κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Date: 05/02/2023 Time: 11:01

«Απόλυτα αναμενόμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναμασούν τη διαχρονική συκοφαντία των συστημικών κομμάτων – και ιδιαίτερα της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας – σε βάρος του ΚΚΕ περί «κολλημένων που θέλουν να έρθει ο λαός σε 2.500 χρόνια…». Όταν έχεις γίνει «κολλητός» της καπιταλιστική σαπίλας, των μνημονίων, της ΕΕ, των δολοφόνων του ΝΑΤΟ και κυρίως των μεγάλων αφεντικών, είναι πολύ λογικό να αναζητάς άλλοθι για τη στάση σου στα δήθεν «κολλήματα» όσων πάνε κόντρα στο ρεύμα» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιο του «για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ΚΚΕ».

«Ευτυχώς ο δρόμος των μεγάλων ανατροπών ανοίγει από «κολλημένους», που δεν συμβιβάζονται με τη βαρβαρότητα και δυστυχώς για όσους έχουν υποταχθεί σε αυτήν, ο δρόμος αυτός θα αποδειχθεί πολύ πιο σύντομος από όσο νομίζουν» τονίζει καταλήγοντας το σχόλιο του κόμματος.

Πηγή: periodista.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...