Οι κοινωνίες των μη ραγιάδων βρίσκουν λύσεις. «Συνταγματική Δημοκρατία» αυτοανακηρύχθηκε πόλη στην Καλιφόρνια, αντιδρώντας στις υποχρεωτικότητες

Date: 27/11/2021 Time: 12:18

Μια πόλη στην Καλιφόρνια αυτοανακηρύχθηκε σε “συνταγματική δημοκρατία”, ανεξάρτητη από τα εκτελεστικά διατάγματα που εκδίδονται από την ομοσπονδιακή ή την πολιτειακή κυβέρνηση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα λουκέτα, τις εντολές μάσκας και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Εμφανιζόμενος στο Fox News, ο αντιδήμαρχος του Oroville της Καλιφόρνιας Scott Thomson περιέγραψε την κίνηση, σημειώνοντας: “Καθόμουν στο δημαρχείο και οι εντολές συνεχίζουν να έρχονται. Όπως ξέρετε, ξεκίνησε με το “δύο εβδομάδες για να σταματήσει η-να επιβραδυνθεί η καμπύλη”, και φαίνεται σαν ένα καρότο να κρέμεται συνεχώς μπροστά στα πρόσωπά μας για λίγο ακόμα… και φαίνεται ότι κάθε εντολή που έρχεται, είναι μια απώλεια ελευθερίας”.

Ο Thomson συνέκρινε την κίνηση του Oroville με εκείνη του Σαν Φρανσίσκο που αυτοανακηρύχθηκε “πόλη-άσυλο”.

“Είμαστε μια συνταγματική δημοκρατία και θέλουμε να το δηλώσουμε αυτό”, προέτρεψε ο Τόμσον, διευκρινίζοντας: “Δεν διαχωριζόμαστε από την Καλιφόρνια, αλλά απλώς υπενθυμίζουμε στους ανώτερους σε άλλες πόλεις ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας. Εξακολουθούμε να είμαστε μια συνταγματική δημοκρατία, που σημαίνει ότι έχουμε δικαιώματα προικισμένα από τον “δημιουργό” μας, και οι ιδρυτές μας δημιούργησαν μια δημοκρατία, η οποία ήταν ιδιοφυής, για να διαχωρίζουν τις εξουσίες”.

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε περαιτέρω: “Πιστεύω ότι παγκοσμίως, αλλά ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, ότι η ίδια η δομή του έθνους μας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι σχετικά με το πόση εξουσία θα αφήσουμε στην κυβέρνηση”, παρομοιάζοντας τον αγώνα με πόλεμο.

“Δεν πιστεύω ότι κανείς κερδίζει όταν η κυβέρνηση έχει περισσότερη εξουσία”, τόνισε ο Τόμσον, προσθέτοντας και ότι “κάθε φορά που χάνεις την ελευθερία, συνήθως χρειάζεται αιματοχυσία για να την πάρεις πίσω”.

“Δεχόμαστε απειλές για απώλεια χρημάτων για την πόλη μας, αλλά για εμάς, και ειδικά για μένα, μπορούν να έχουν τα χρήματά τους- θέλουμε ελευθερία στην Καλιφόρνια, θέλουμε ελευθερία στο Oroville, και γι’ αυτό το λόγο υπερασπιζόμαστε αυτό”, προέτρεψε περαιτέρω ο Thompson.

Πηγή: summit.news

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page