Οι καναλάρχες, ζητούν «κούρεμα» των δανείων τους όπως έγινε με τον ANT1. Οι βόλτες Μητσοτάκη με το ελικόπτερο του Θ. Κυριακού, έπιασαν τόπο

Date: 12/03/2021 Time: 15:21

Σπίνος μικρή φώτο 2 Του Άρη Σπίνου

Μαθαίνω ότι όλοι οι καναλάρχες, από τον Αλαφούζο και τους Βαρδινογιάννηδεςμέχρι και τον …Σαββίδη που είναι εξαφανισμένος μέσα στο καταχείμωνο κάπου στις στέπες της μακρινής Ρωσίας, αλλά και όλο στην κυριολεξία το εκδοτικό σύστημα, είναι έξαλλοι με το ιλιγγιώδες haircut των τραπεζών σε κορυφαίο και παραδοσιακό τηλεοπτικό όμιλο!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πιστώτριες τράπεζες έκαναν συμφωνία κουρέματος του 50% των χρεών του ομίλου antenna , όχι δια της πλαγίας, διά μέσω fund, αλλά απευθείας!

Η κίνηση αυτή έχει εξαγριώσει το σύνολο των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τηλεόρασης καθώς με το haircut αυτό νοθεύεται ο ανταγωνισμός και πριμοδοτείται παρανόμως από το τραπεζικό σύστημα ο ένας εκ των βασικών παικτών του τηλεοπτικού τοπίου, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία η μάχη για τις τηλεθεάσεις είναι αδυσώπητη!  Έχει αξία να θυμηθούμε το ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 που προσγειώθηκε στα Χανιά στις 10:30 το πρωί ενός Σαββάτου τον Αύγουστο 2018 και σε αυτό επιβιβάστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη. 

Το απόγευμα, ακόμα ένα ελικόπτερο, του ίδιου ομίλου έχοντας τον ίδιο προορισμό, παρέλαβε από το ίδιο σημείο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Προορισμός και των δύο ήταν το Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται η βίλα Κυριακού, καταδεικνύοντας τις στενές σχέσεις του προέδρου και της συζύγου της ΝΔ με τον όμιλο ΑΝΤ1. 

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page