Οι Γερμανοί βραβεύουν τους Έλληνες πολιτικούς κάθε φορά που δολοφονούν τους Έλληνες!

Date: 13/12/2021 Time: 12:19

Το γερμανικό ίδρυμα Bertelsmann, το οποίο έχει στην κατοχή του διάφορα ΜΜΕ, αποφάνθηκε ότι το ελληνικό κράτος… διέπρεψε στον χειρισμό του κορoνοϊού – λησμονώντας, ίσως, τις 19.245 ζωές που χάθηκαν και τα μαύρα στατιστικά με τους 178,09 θανάτους ανά 100.000 κατοίκους (πηγή: Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality).

Η αναγνώριση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το ίδρυμα Bertelsmann μόνο ανησυχία προκαλεί, αφού μια ασφαλής μέθοδος για να διαπιστωθεί η ζημιά που κάνει η πολιτική κάποιου στην πατρίδα είναι η αναγνώριση της πολιτικής δεινότητάς του ή -ακόμα χειρότερα- η βράβευσή του από τους Γερμανούς.

Ας μην ξεχνάμε το πρόσφατο βραβείο που πήρε από τους Γερμανούς ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στις 27 Αυγούστου οι Γερμανοί έδωσαν εξ ημισείας το «Διεθνές Βραβείο Ειρήνης Βεστφαλίας» (το αποκαλούν διεθνές, ενώ είναι αμιγώς γερμανικό) στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ σε εκδήλωση στο Μίνστερ της Γερμανίας.

Ο λόγος της βράβευσης Τσίπρα και Ζάεφ ήταν η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία παραδόθηκε όνομα, αναγνωρίστηκαν εθνότητα και γλώσσα και προδόθηκε ελληνική Ιστορία χιλιετιών, με αντάλλαγμα την… ειρήνη – λες και σκόπευαν οι Σκοπιανοί να μας κηρύξουν τον πόλεμο ή θα μετριαστούν οι αξιώσεις των Βουλγάρων ή των Αλβανών επί του υπό διάλυση κρατιδίου.

Βραβευθείς από τους Γερμανούς ήταν και ο Γιώργος Παπανδρέου. Μόλις αλυσόδεσε την Ελλάδα με τα δεσμά του Μνημονίου και οι Γερμανοί σιγουρεύτηκαν ότι κρατούσαν τα κλειδιά της χώρας, ο πρώην πρωθυπουργός έλαβε από αυτούς το βραβείο Quadriga επειδή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Süddeutsche Zeitung», ήταν «ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος και τώρα εργάζεται υποδειγματικά για να τα διορθώσει χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος».

Η απονομή του επάθλου για το Μνημόνιο έγινε την ημέρα της επετείου της γερμανικής επανένωσης στις 3 Οκτωβρίου 2010 και τον πανηγυρικό λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν, ο οποίος έδωσε στον Παπανδρέου το βραβείο.

Κι όσο πληθαίνουν οι Ελληνες πρωθυπουργοί που βραβεύουν οι Γερμανοί τόσο μικραίνει η Ελλάδα.

Πηγή: dimokratia.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...