Οι Γερμανοί δεν στέλνουν βοήθεια για τις φωτιές. Θα στείλουν τις ανεμογεννήτριες για τα καμένα

Date: 08/08/2021 Time: 12:31

Κάποιοι περίμεναν πως η Γερμανία με την πανίσχυρη υποδομή στην δασοπυρόσβεση, θα έπρεπε πρώτη να βοηθήσει την «φίλη, σύμμαχο και εταίρο» Ελλάδα.

Δυστυχώς έχουμε ξεχάσει την ιστορία μας η οποία συνεχώς επαναλαμβάνεται. Η Γερμανία είναι ο διαχρονικός εμπρηστής της Ελλάδας. Αλλά και ολόκληρου του ελληνισμού. Από τον Πόντο και την Σμύρνη μέχρι το Δίστομο και τώρα τα βουνά της Εύβοιας, τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει.

χώρες βοήθεια

Όχι, η Γερμανία δεν θα στείλει πυροσβεστικά. Δεν θα στείλει πυροσβέστες. Δεν θα βοηθήσει καν με υλικοτεχνική υποδομή. Αντίθετα, η Γερμανία θα στείλει τις ανεμογεννήτριες που θα καρφωθούν ως λάβαρο του κατακτητή, στην καμένη ελληνική γη.

Χρηματοδοτούμενες μάλιστα από το ευρωπαϊκό ταμείο ανάκαμψης, το οποίο διαχειρίστηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός με το επιτελείο του.

Έτσι, τα υποτιθέμενα δισεκατομμύρια που θα έφερναν την ανάπτυξη στην Ελλάδα, θα επιστρέψουν στην Γερμανία για την αγορά ανεμογεννητριών. Εάν δείτε προσεκτικά το περιβόητο σχέδιο Πισσαρίδη και τους τομείς που θα διατεθούν τα χρήματα, πραγματικά θα ανατριχιάσετε.

Καμία μέριμνα για την πρωτογενή παραγωγή, που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης σε κάθε δυτική οικονομία, αλλά αντίθετα πακτωλός δισεκατομμυρίων για την υποτιθέμενη πράσινη ανάπτυξη.

E58C6150 7DE5 436A A71D 80F2A9BF6FF5

Καμία μέριμνα για την πρωτογενή παραγωγή, που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης σε κάθε δυτική οικονομία, αλλά αντίθετα πακτωλός δισεκατομμυρίων για την υποτιθέμενη πράσινη ανάπτυξη.

Η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από την ανάπτυξη της γερμανικής βιομηχανίας πάνω στο ολοκαύτωμα της Ελλάδας.

Όπως ακριβώς το περιέγραψε το Δ.Ν.Τ. στην πρόσφατη αποτίμηση του ελληνικού προγράμματος για το ταμείο ανάκαμψης. Το οποίο θα τινάξει στον αέρα το ήδη κατεστραμμένο εμπορικό ισοζύγιο, προκαλώντας μείωση στην ελληνική παραγωγή και αύξηση των εισαγωγών.

Είναι στο χέρι μας να τους δείξουμε ότι υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Έστω και τώρα.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page