Οι φαρμακοβιομηχανίες δε δίνουν τα εμβόλια στους μετανάστες, λόγω του φόβου των μηνύσεων εξαιτίας των παρενεργειών!

Date: 17/12/2021 Time: 18:24

Σε εκατομμύρια μετανάστες σε όλο τον κόσμο αρνούνται τα εμβόλια COVID επειδή οι κατασκευαστές του εμβολίου ανησυχούν για νομικούς κινδύνους από επιβλαβείς παρενέργειες.

Αυτό σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εμβόλια COVID – Και τις εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια.

Δεκάδες εκατομμύρια μετανάστες ενδέχεται να μην λάβουν τα εμβόλια COVID-19 από ένα παγκόσμιο πρόγραμμα, επειδή ορισμένοι μεγάλοι κατασκευαστές ανησυχούν για νομικούς κινδύνους από επιβλαβείς παρενέργειες, σύμφωνα με αξιωματούχους και εσωτερικά έγγραφα της Gavi, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που διαχειρίζεται το πρόγραμμα, τα οποία εξέτασε το Reuters.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη μιας πανδημίας που έχει ήδη σκοτώσει περισσότερους από 5 εκατομμύρια ανθρώπους, μόνο το 7% περίπου των ανθρώπων σε χώρες με χαμηλό εισόδημα έχουν λάβει δόση. Οι παραδόσεις εμβολίων σε όλο τον κόσμο έχουν καθυστερήσει λόγω προβλημάτων παραγωγής, αποθησαύρισης από πλούσιες χώρες, εξαγωγικών περιορισμών και γραφειοκρατίας. Πολλά προγράμματα έχουν επίσης παρεμποδιστεί από τη διστακτικότητα του κοινού.

Οι νομικές ανησυχίες αποτελούν ένα πρόσθετο εμπόδιο για τους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό – ακόμη και όταν οι αξιωματούχοι λένε ότι οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεταλλαχθεί σε νέες παραλλαγές που απειλούν τη δύσκολα κερδισμένη ανοσία σε όλο τον κόσμο. Πολλοί κατασκευαστές εμβολίων COVID-19 έχουν απαιτήσει από τις χώρες να τους αποζημιώσουν για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που υπέστησαν άτομα ως αποτέλεσμα των εμβολίων, λένε τα Ηνωμένα Έθνη.

Πηγή: TGP

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...