Οι Έλληνες πεινάνε και ο Γεωργιάδης έκανε τριήμερες διακοπές στο Ντουμπάι

Date: 01/04/2022 Time: 11:52

Μακριά από ευτράπελα και γιουχαΐσματα που πιθανόν θα άκουγε αν τυχόν βρισκόταν σε κάποια δημόσια εκδήλωση εορτασμού της εθνικής μας επετείου της 25ης Μαρτίου, έμεινε  η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, η οποία πέρασε το τριήμερο στο εξωτικό Ντουμπάι.

Σύμφωνα με το bankingnews.gr με «δικαιολογία» την έκθεση Expo 2020, η οποία έχει πολύμηνη διάρκεια, οι Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Τσακίρης έφτιαξαν βαλίτσες και ταξίδεψαν σχεδόν στην άλλη άκρη του κόσμου για την εθιμοτυπική παρουσίαση της ειδικής μέρας της έκθεσης που ήταν αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου.

Σε μια εκδήλωση που θα μπορούσε να δώσει το παρόν ένας εκπρόσωπος της Ελλάδας. Ειδικά την περίοδο αυτή που οι συνεχίσεις ανατιμήσεις και η εξωφρενική ακρίβεια έχουν τσακίσει τους καταναλωτές, το Υπουργείο δεν δίνει καθόλου καλό παράδειγμα…

Το τριήμερο-πρόκληση και η επίδειξη κατασπατάλησης κρατικών πόρων κόστισε 32.000 ευρώ σύμφωνα με τη Διαύγεια! Δεν έλειψαν και οι αγορές δώρων για τους καλεσμένους όπως αναφέρει το bankingnews.gr.

Πάντως το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πολλοί ήταν οι Έλληνες που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι και ξεφάντωσαν στα ξέφρενα πάρτι που διοργανώθηκαν από πολύ γνωστά μαγαζιά. Το αν το έκαναν παρέα και με Υπουργούς, ή συμβούλους, αυτό κάποια στιγμή θα φανεί…

Δείτε μερικά από τα έξοδα μετακινήσεων για την αποστολή του Υπουργείου Ανάπτυξης:

foto1
foto2
foto3
foto4
foto5
foto6

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...