Ο υπέρβαρος πολιτικός αρχηγός – γουρούνι, ο βιασμός της ανήλικης, η έκτρωση και το κάψιμο του σκάφους γνωστού δικηγόρου

Date: 25/01/2021 Time: 19:32

μικρή φώτο 3 Του Άρη Σπίνου

Σαν να έπεσε η κοινωνία από άλλο πλανήτη και ξαφνιάστηκε από τις καταγγελίες των βιασμών ανήμπορων κοριτσιών που ονειρεύονται μια καλύτερη μέρα για τον εαυτό τους και την οικογένεια τους. Τέτοια  υποκρισία μόνο σε αυτήν την δύστυχη χώρα θα συναντήσουμε.

Όταν πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσε στα σαλόνια ως πολιτικός παράγοντας κάποιος που έχει την μορφή γουρουνιού και δυστυχώς οι Έλληνες του είχαν εμπιστευτεί την τύχη τους, αφού υπήρξε και πολιτικός αρχηγός (!) καυχιόταν στους συνομιλητές του για τις επιδόσεις του σε ανήλικα κοριτσάκια! Οι όμοιοι, του έδιναν συγχαρητήρια! Οι σχέσεις του με πασίγνωστο κλινικάρχη που υπήρξε και χρηματοδότης του ήταν και είναι γνωστές. Αυτό ίσως που δεν είναι γνωστό είναι ότι μια Κυριακή απόγευμα άνοιξαν επειγόντως τα εξωτερικά χειρουργεία της γυναικολογικής κλινικής της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο φίλος του πολιτικού γουρουνιού, γιατί έπρεπε να κάνουν μια επέμβαση έκτρωσης σε μια ανήλικη που ονειρευόταν να γίνει μεγάλη και τρανή δημοσιογραφίνα! Έτσι της είχε πει το γουρούνι! Η έκτρωση έγινε.

Αργότερα όμως οι γονείς της θέλησαν αφού έμαθε τι είχε συμβεί να κυνηγήσουν τον αλήτη πολιτικό αλλά και τον κλινικάρχη. Την υπόθεση ανέλαβε ένας πασίγνωστος δικηγόρος. Αφού του είπαν με το καλό, οι πρωταγωνιστές να ρωτήσει την κοπέλα «τι στοιχίζει η περιπέτειά της και να κλείσει η υπόθεση» και αυτός αρνήθηκε, του έβαλαν φωτιά σε ένα σκάφος που διέθετε και ήταν δεμένο στην Μαρίνα Αλίμου! Ο καιρός πέρασε… και  όλα ξεχάστηκαν. Το γουρούνι πολιτικός φυσικά δεν άλλαξε συμπεριφορά μέχρι σήμερα!  Η φουκαριάρα η γυναίκα του τα γνωρίζει όλα, αλλά τα «καταπίνει» για χάρη του μοναχογιού τους. Μια από τις βιασθείσες μας έχει εξομολογηθεί με ήχο και εικόνα… το τι πέρασε προκειμένου να παίρνει κάθε μήνα ένα πενιχρό μισθό από την επαγγελματική δραστηριότητα που είχε ο πολιτικός γουρούνι. Η συνέντευξη αυτή είχε κανονιστεί να παιχτεί στο δελτίο ειδήσεων ενός πανελλήνιου σταθμού. Όπως συμβαίνει όμως πάντα στην Ελλάδα, ο πανίσχυρος κλινικάρχης φίλος του γουρουνιού έβαλε το χεράκι του! Ευτυχώς, όμως, που υπάρχει και το διαδίκτυο!

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares