Ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Κέλλας γλέντησε μετά μουσικής σε γάμο ενώ απαγορεύεται η μουσική (φώτο)

Date: 06/06/2021 Time: 19:20

Την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, βγαίνει και απειλεί τους πολίτες και τους επιχειρηματίες για τη μουσική στην εστίαση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, το γλέντησε με την ψυχή του σε γάμο. 

Και μπορεί χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος Α.Πελώνη να εξήγγειλε ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρθεί η απαγόρευση της μουσικής σε γάμους, εκδηλώσεις και εστίαση, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει ακόμα. 

retoys1

Ο βουλευτής της ΝΔ Χ.Κέλλας το… έκαψε συμμετέχοντας σε γλέντι γάμου και βαρώντας παλαμάκια κατά τη διάρκεια ζεϊμπέκικου, το οποίο σίγουρα δεν ήταν ακαπέλα, αφού όπως φαίνεται από τη σχετική φωτογραφία στο κέντρο υπήρχε DJ.

zeimpekiko
dj

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page