Ο Τζήμερος ειρωνεύεται τους νεκρούς από κορωνοϊό!

Date: 17/11/2021 Time: 20:13

Χθες ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι 80 συνάνθρωποί μας έχασαν τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού. Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου στο twitter, που ειρωνευόταν τους… νεκρούς άφησε σύξυλους όλους όσοι έχουν στοιχειώδη νοημοσύνη και ανθρωπιά μέσα τους: «80 συμπολίτες μας σήμερα γλύτωσαν οριστικά από την πιθανότητα να εμφανίσουν παρενέργειες αν εμβολιαστούν. #κρούσματα».

ΝΕΚΡΟΙ2

Πέρα από εμπαθής, ο Θάνος Τζήμερος αποδεικνύεται και επικίνδυνος διότι η εμπάθειά του και ο –σε ψυχολογικό επίπεδο- ανεξήγητος φανατισμός του τον τυφλώνουν σε τέτοιο βαθμό ώστε αγνοεί μερικές σημαντικές… λεπτομέρειες – όπως για παράδειγμα ότι στους νεκρούς περιλαμβάνονται και εμβολιασμένοι!

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 16 Νοεμβρίου 2021 ότι στους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ το 16.82% είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: «Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 547 (61.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 83.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 455 (83.18%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 92 (16.82%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι».

Ωστόσο, πέρα κι από αυτή τη «λεπτομέρεια» (ότι ο Τζήμερος νομίζει ότι όλοι οι νεκροί είναι ανεμβολίαστοι) πρέπει να καυτηριαστεί απ’ όλον τον πολιτικό κόσμο αυτή η πρωτοφανής, μαυρόψυχη στάση∙ δηλαδή να ειρωνεύεσαι ανθρώπους που βρίσκονται στην κάσα και να λες –με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο- ότι τώρα που πέθαναν δεν υπάρχει περίπτωση να υποστούν παρανέργειες από τον εμβολιασμό. Δηλαδή οι ανεμβολίαστοι να πεθάνουν; Να ριχθούν στον Καιάδα; Ο Τζήμερος τι σχέδια έχει σε βάρος τους αν –ο μη γένοιτο- αποκτήσει έστω και ψήγμα εξουσίας;

Είναι ντροπή για την Ελλάδα να επιδεικνύεται τέτοιος πολιτικός μισανθρωπισμός από κάποιον που φιλοδοξεί –τρομάρα του- να μας… εκπροσωπήσει στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...