Ο Τσίπρας προσεγγίζει Δημήτρη Μάρη και Γαβριήλ Σακελλαρίδη – Απομακρύνεται (;) από Βαξεβάνη

Date: 16/03/2021 Time: 11:17

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Αλέξης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το αφεντικό της 24MEDIA

Πλέον, γίνεται αντιληπτό διά γυμνού οφθαλμού ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στα (πολλά) λεφτά του Δημήτρη Μάρη και στην επένδυση που κάνει στον όμιλο της 24MEDIA. Ο Τσίπρας έχει ξεπεράσει τις… παιδικές ασθένειες, τότε που ήθελε να κάνει καναλάρχη τον Καλογρίτσα και εκδότη τον Βαξεβάνη. Εστω και με καθυστέρηση, συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για πολύ ακριβό σπορ.

Βλέποντας τον Μάρη να έχει διάθεση να ρίξει ζεστό χρήμα για να δημιουργήσει έναν κεντροαριστερό όμιλο, αποφάσισε να ρίξει όλα τα ρέστα του στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Αλέξης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το αφεντικό της 24MEDIA, ενώ έχει αποκαταστήσει και τη σχέση του με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Για όσους το παραβλέπουν, ο τελευταίος έχει εδώ και χρόνια ρόλο συμβούλου δίπλα στον Μάρη.

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page