Ο Θ.Βασιλακόπουλος λέει πως ο ιός μεταδίδεται από ανεμβολίαστους – Π.Πολάκης: «Δαπιτάκο είσαι τζουκ μποξ των εταιριών»

Date: 31/07/2021 Time: 11:55

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Θοδωρής Βασιλακόπουλος, σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως ο ιός θα πολλαπλασιάζεται στα παιδάκια ή στους ανεμβολίαστους ενήλικες, παρόλο που έκθεση του CDC υποστηρίζει σε έκθεσή του πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο τον ιό. 

Παράλληλα ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην χθεσινή ανοίκεια επίθεση του καθηγητή, ο οποίος σχολιάζοντας μία επιστημονική τοποθέτηση του κ.Πολάκη για την ιβεμερκτίνη, του επιτέθηκε χωρίς αιτία, λέγοντάς του να «πάει να οργανώσει καμία κατάληψη», χωρίς φυσικά να απαντάει επί της ουσίας. 

Η απάντηση του κ.Πολάκη: 

«ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΑΠΙΤΑΚΟ Βασιλακόπουλε:

Το μόνο πράγμα που εσυ εκπαιδεύτηκες στη ζωη σου ήταν το γλύψιμο σε καθηγητές και η ψεύτικη εργασιορυπανση !

Έγινες καθηγητής γιατί κουβάλαγες τη τσάντα του Ρουσσου και όχι γιατί θεράπευσες κάποιον ασθενή ,στη ζωη σου πρέπει ναχεις δει ελάχιστους!!!

Τους ασθενείς που εγώ έχω χειρουργήσει ή έχω θεραπεύσει στις ΜΕΘ που δούλεψα και δουλεύω ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ (και όχι κρυπτόμενος πίσω από άλλους)

εσυ δεν το έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στη ζωη σου και ούτε πρόκειται ,γιατί απλά είσαι ένα πληρωμένο,μέτριο τζουκ μποξ εταιρειών…

ΥΓ Ναι, εγω στη Ιατρικη σχολή και στα νοσοκομεία που πέρασα και διάβασα και αγωνίστηκα για τα δικαιώματα της γενιάς μας και κατάφερα πολλά με άλλους σαν εμένα .

Ορθοστατων και ορθοβαδιζων!

Εσυ τι έκανες;;;;Αυτό που λέει το παλιο γνωμικό για τους χοχλιούς: «Έρποντας γλύφοντας και με τα κέρατα μου»

Αυτό είναι το δικό σου φορτε…»

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1941027216054124

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page