Ο Θ. Πλεύρης ομολογεί ότι οδήγησαν στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες δίχως λόγο: «Οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν»!

Date: 29/10/2021 Time: 12:01

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ομολόγησε ότι χιλιάδες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βγήκαν σε αναστολή εργασίας χωρίς λόγο! 

Γιατί όταν παραδέχεται ακόμα και ο υπουργός ότι οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και μεταδίδουν, τότε πώς γίνεται να θεωρούνται οι ανεμβολίαστοι «επικίνδυνοι» για τους υπολοίπους και οι εμβολιασμένοι να μην είναι; 

Ο Θάνος Πλεύρης είπε χαρακτηριστικά: «Κολλάνε οι εμβολιασμένοι; Κολλάνε. Μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Μεταδίδουν. Αποδεικνύεται όμως ότι ο εμβολιασμένος σχεδόν περνάει τον Covid-19 ως μια κανονική γρίπη».

Δηλαδή αυτό το οποίο είναι γνωστό το παραδέχθηκε και ο αρμόδιος υπουργός, ότι οι λεγόμενοι Covid-free χώροι είναι απάτη και ότι ο εμβολιασμός είναι ατομική υπόθεση του καθενός, καθώς με αυτόν θα περάσει πιο ελαφριά τον ιό. 

Αφού πλέον αυτά τα αποδέχεται και η ίδια η κυβέρνηση γιατί δεν παίρνει πίσω την υποχρεωτικότητα; Γιατί δεν σφίγγει τα λουριά στους «ειδικούς» που ζητούν επέκταση της; 

Επίσης ο υπουργός Υγείας άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί lockdown στην Ελλάδα καθώς σε σχετική ερώτηση είπε: «Συζητάμε με τους λοιμωξιολόγους, οι επιτροπές εισηγούνται, η πολιτεία αποφασίσει. Οι αποφάσεις είναι σε συζήτηση και σύμφωνες με τις προτάσεις». 

Στη συνέχεια βεβαίως είπε ότι τα μέτρα θα αφορούν τους ανεμβολίαστους τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν οριζόντια τοπικά lockdown, ούτε περιορισμοί σε χώρους με αμιγώς εμβολιασμένους. Αν υπάρξουν μέτρα θα ισχύουν για τους μεικτούς χώρους (εκεί δηλαδή που συνυπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι), όπως στα θέατρα».

Ο υπουργός Υγείας τόνισε πως δεν υπάρχει καμία διαφωνία από «ειδικούς» και κυβέρνηση πως στους κλειστούς χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους πρέπει να υπάρχουν περισσότερες ελευθερίες.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page