Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να φοβάται τον λαό και στηρίζει…Πλεύρη!

Date: 28/06/2022 Time: 11:00

Αργά το βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» τη διαδήλωση χθες το απόγευμα αντιεμβολιαστών έξω από το σπίτι του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και ενώ βρίσκονταν μέσα η σύζυγος και τα παιδιά του.

Μάλιστα καταδικάζει την προσωπική στοχοποίηση και αναφέρει: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές, τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page