Ο ΣΥΡΙΖΑ δε ζητάει συγγνώμη για τη «νεκρή Μαρία» λόγω σχέσεων στελεχών του με ΜΚΟ που συμμετείχαν στη σκηνοθεσία των fake news;

Date: 24/01/2023 Time: 19:29

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ στάθηκε στις ξεκάθαρες συνδέσεις στελεχών των ΜΚΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την έλλειψη αξιοπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα fake news για Έβρο, αλλά και στοιχειώδους θάρρους να βγει να ζητήσει συγνώμη, ανέδειξε ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ρωμανός στάθηκε στις ξεκάθαρες συνδέσεις στελεχών των ΜΚΟ με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως στη μία ΜΚΟ γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης επί ΣΥΡΙΖΑ, στην άλλη ΜΚΟ διευθύντρια και των δύο Υπουργών. Η μία συνιδρύτρια και ο άλλος επικεφαλής. Η συνιδρύτρια εξαφανίστηκε από το site κάποια στιγμή και υποτίθεται δήλωσε παραίτηση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώην Υπουργό Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γαβρόγλου, ο οποίος «βγήκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και είπε να ζητήσουμε συγνώμη για κάτι που έγινε;»

Επίσης, σημείωσε ότι «συνεχίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή σα να είναι σε άλλο κόσμο και αναρωτήθηκε «για ποιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει αυτή την τακτική».

«Να σκεφτούμε, μήπως, ο λόγος είναι η σχέση του με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ και να ψάξουμε τις διαδρομές χρήματος στη συγκεκριμένη Οργάνωση», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...