Ο προστάτης των απανταχού παιδόφιλων μίλησε στα παιδιά για το καλό του εμβολιασμού κατά του Covid

Date: 28/10/2021 Time: 19:22

Εμμονικός Κυριάκος Μητσοτάκης για άλλη μια φορά στο Π. Φάληρο όπου παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων συνομίλησε με μικρούς μαθητές και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τα εμβόλια!

«Και όσοι είναι από 12 και πάνω, εσείς ακόμη δεν πιάνει ο εμβολιασμός. Σε λίγο, σε λίγο για σας», είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε μικρά παιδιά για να ακολουθήσει  η καταφατική απάντηση των λιλιπούτειων συνομιλητών του: «Οι γονείς μου μέχρι και η αδερφή μου έχουν κάνει το εμβόλιο».

Αλλά στον Κ. Μητσοτάκη δεν έφτανε αυτό και συνέχισε την πίεση λέγοντας: «αν τυχόν έχετε κάνα γονιό ή κάνα παππού καμιά γιαγιά που δεν το έχει κάνει, θα πρέπει του πείτε ότι πρέπει να το κάνει». Με τους μαθητές να ανταπαντούν: «Το κάνουμε. Εντάξει».

Πρόκειται για απίστευτη υπερβολή και ψυχολογική πίεση σε ανήλικα παιδιά που αν μη τι άλλο δείχνει ότι ο άνθρωπος εκτός από εμμονικός δεν διαθέτει και ενσυναίσθηση. 

Θυμίζουμε ότι η εμμονή αυτή είναι κάτι που τον ακολουθεί καθώς είχε κάνει το ίδιο επισκεπτόμενος εμβολιαστικό κέντρο για την τρίτη δόση. Δείτε το βίντεο:

https://www.brighteon.com/embed/35d6acb9-fd7d-4774-ba27-8a23b7ba81af

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page