Ο πρώην διευθυντής του CDC ισχυρίζεται ότι πάνω από το 40% των θανάτων από COVID-19 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι

Date: 27/10/2021 Time: 19:07

Ο πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Robert Redfield δήλωσε τη Δευτέρα ότι πάνω από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν από τον κοροναϊό της Wuhan στην πολιτεία του Maryland τις τελευταίες 6-8 εβδομάδες ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Martha MacCallum στο FOX News, ο πρώην διευθυντής του CDC Redfield που τώρα είναι ανώτερος σύμβουλος του κυβερνήτη Hogan στην πολιτεία MD, έκανε μια ανησυχητική παραδοχή ότι το 40% των πρόσφατων θανάτων από τον ιό COVID-19 στο Maryland ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

“Ακούω πολλές φορές ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι σπάνιο γεγονός να πεθάνουν πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι. Τυχαίνει να είμαι ο ανώτερος σύμβουλος του κυβερνήτη Χόγκαν στην πολιτεία του Μέριλαντ. Τις τελευταίες 6-8 εβδομάδες, πάνω από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν στο Μέριλαντ ήταν πλήρως εμβολιασμένοι”, δήλωσε ο Ρέντφιλντ όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο του Κόλιν Πάουελ.

Ωστόσο, ο Άντι Όουεν, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας του Μέριλαντ είχε διαφορετικό ισχυρισμό ότι από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου, μόνο το 30% περίπου των κατοίκων του Μέριλαντ που πέθαναν από επιβεβαιωμένο COVID-19 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Το MSN ανέφερε:

Συνολικά, 649 άνθρωποι πέθαναν σε αυτό το χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει, σύμφωνα με το MDH, ότι 195 από αυτούς τους θανάτους ήταν άνθρωποι που έλαβαν το εμβόλιο.

Το υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που πέθαναν είχαν επίσης άλλες παθήσεις που τους καθιστούσαν πιο ευάλωτους.
Οι αξιωματούχοι εξέδωσαν μια δήλωση γράφοντας: “Αυτό υπογραμμίζει περαιτέρω την αποστολή μας να διατηρήσουμε την ανοσία προτρέποντας τους δικαιούχους πολίτες του Maryland να κάνουν τα αναμνηστικά τους εμβόλια”.

Πηγή: TGP

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page