Ο Πούτιν πίσω από την απόπειρα δολοφονίας Ντούγκιν. Τώρα, αρχίζω να σε παίρνω στα σοβαρά, πρόεδρε

Date: 21/08/2022 Time: 11:06

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Είχα γράψει στις 25/7 άρθρο με τίτλο «Ουδείς θα πάρει στα σοβαρά την Ρωσία, εάν αυτή δεν στήσει μία δεξιά 17 Νοέμβρη στην Ελλάδα». Η απόπειρα δολοφονίας του θιασώτη του Ευρασιανισμού, Αλεξάντερ Ντούγκιν, φέρει την σφραγίδα του Κρεμλίνου και του Προέδρου Πούτιν και έχει μέσα της και ελληνικό χρώμα, διότι ο Ντούγκιν, έχει πολύ στενές σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα και διάφορους wanna be πρακτορίσκους. Είναι τουλάχιστον αστειότητες να πιστεύει κανείς ότι οι Ουκρανοί, είχαν τα μέσα και τους ανθρώπους για να τον φάνε. Ούτε το Λάνγκλεϊ είχε καμία πρόθεση να φάει τον Ντούγκιν, διότι πολύ απλά τον θεωρούν έναν γραφικό και αστείο τύπο.

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντούγκιν, έχει γίνει υπό την επίβλεψη του Κρεμλίνου, το οποίο ήθελε να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Είμαι σίγουρος, ότι το αίμα πολλών έχει παγώσει στην Ελλάδα, βλέποντας την κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν να βρίσκει φρικτό θάνατο, εξαιτίας του πατέρα της. Στην Μόσχα, μάλλον, έχουν καλύτερα μάτια και αυτιά για να ακούν αυτά που γράφουμε, παρά στην Αθήνα και το Μαξίμου.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον Εθνοαπελευθερωτικό αγώνα, όπως έχουμε προαναγγείλει. Από Σεπτέμβριο, θα προβούμε σε ανακοινώσεις και κινήσεις…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...