Ο Πακιστανός πρωθυπουργός συγχαίρει την Τουρκία για… την Άλωση της Πόλης

Date: 30/05/2021 Time: 11:00

Μπορεί οι Πακιστανοί κατά εκατοντάδες  χιλιάδες  να συρρέουν στην Ελλάδα, εισβάλλοντας με κάθε τρόπο από τα σύνορα, είτε χερσαία είναι αυτά είτε θαλάσσια, ο πρωθυπουργός τους όμως  ζει και αυτός όπως φαίνεται το “οθωμανικό” όνειρο του Ερντογάν, καθώς σε μήνυμα που ανήρτησε στο twitter ανέφερε την Άλωση ως “χαρμόσυνο” γεγονός.

Οι  Πακιστανοί επομένως που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα με την ανοχή ενός “ημιπαράλυτου” κράτους  και πολλές φορές και με την επιδοκιμασία και την κηδεμονία  του θεωρούν και αυτοί την Άλωση της Πόλης και τις σφαγές του ελληνισμού που ακολούθησαν από  τις οθωμανικές ορδές ως  “χαρμόσυνο” γεγονός όπως και ο πρωθυπουργός τους;

“Ας είναι χαρμόσυνη η άλωση της Κωνσταντινούπολης

29 Μαίου 1453

Πρωθυπουργός Πακιστάν Ιμράν Κχαν”

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page