Ο νέος Ρίτσαρντ Γουέλς, θα είναι λοιμωξιολόγος; Το παιχνίδι, θα χοντρύνει άσχημα για την άρχουσα τάξη…

Date: 25/04/2021 Time: 12:30

Η επαναστατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, όπως και ο Ε.Λ.Α., δημιουργήθηκαν εξαιτίας του Κυπριακού, αλλά και της επταετούς δικτατορίας των Συνταγματαρχών. Η σφοδρότητα των πολιτικών και γεωπολιτικών εξελίξεων της περιόδου 1967-1974, προκάλεσαν την εμφάνιση τρομοκρατικών οργανώσεων, που ταυτίστηκαν, εκείνη την εποχή, με το περί δικαίου λαϊκό αίσθημα.

Η πρώτη δολοφονία της 17 Ν, δεν αφορούσε σε πολιτικό, αλλά σε έναν πράκτορα της CIA, τον Ρίτσαρντ Γουέλς, που ουσιαστικά ήταν ο τελευταίος τροχός της αμάξης στους ευρύτερους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς και ανακατατάξεις, της περιόδου εκείνης.

Σήμερα, βρισκόμαστε σε μία παρόμοια κατάσταση. Βγαίνουμε, θεωρητικά, από μία υγειονομική Χούντα εν μέσω παγκόσμιων συστημικών μεταβολών. Οι Έλληνες, αναζητούν δικαίωση και τιμωρία των ενόχων που τους φυλάκισαν επί μήνες και κατέστρεψαν εκατοντάδες χιλιάδες ζωές. Οι επιστημονικές φωνές, σε παγκόσμιο επίπεδο, που άρχισαν να μιλούν ανοιχτά πλέον, για το αχρείαστο των lockdowns και το πολιτικό κίνητρο πίσω από αυτά, αυξάνουν συνέχεια. Ένα κλίμα αντιστάσεως των πληθυσμών κατά των αυταρχικών κυβερνήσεων, που θέλουν να επιβάλλουν τους εμβολιασμούς για να μπορέσουν να ξεγλιστρήσουν από τον πανικό που οι ίδιες δημιούργησαν για τον κορωνοϊό, γιγαντώνεται καθημερινά σε όλες τις δυτικές χώρες. Είναι παρόμοιο με τα κινήματα της εποχής του ’70, που ήταν κατά του Ψυχρού Πολέμου και υπέρ του παγκόσμιου αφοπλισμού.

Επειδή η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται, η εμφάνιση νέων επαναστατικών οργανώσεων με τιμωρητικό χαρακτήρα, δεν είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά κάτι πολύ πραγματικό. Η Κυβέρνηση, με την απαλλαγή των λοιμωξιολόγων από τυχόν ποινικές ευθύνες, ουσιαστικά δρομολογεί τέτοιους είδους αντιδράσεις από την ριζοσπαστικοποιημένη νεολαία. Ήδη, είχαμε μεγάλη διαδήλωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με το πανό, «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη». Επίσης, είχαμε άλλο ένα παρόμοιο πανό, το οποίο χλεύαζε τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, απευθυνόμενο στο γιο του, Κώστα. Όλα τα σημάδια είναι εδώ, μπροστά μας.

Ο καθηγήτης του Στανφορντ, Τζέυ Μπαττατσάρυα, σε συνέντευξή του μας ενημερώνει, ότι κατά τη διάρκεια των lockdowns στην Αμερική, ένας στους 4 νέους είχε σκέψεις αυτοκτονίας. Η πληγή στα σπλάχνα των νέων που πλήρωσαν και το μεγαλύτερο τίμημα σε ψυχικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο κατά τους εγκλεισμούς, είναι πάρα πολύ βαθιά και μεγαλύτερη απ’ όσο φαντάζονται οι κυβερνώντες.

Ο Δρ. Τζέυ Μπαττατσάρυα λέει επίσης, ότι οι εγκλεισμοί, ήταν το μεγαλύτερο υγειονομικό λάθος που κάναμε ποτέ.

Ως αποτέλεσμα των μέτρων περιορισμού, εκατομμύρια ανά την υφήλιο ρίχτηκαν στη φτώχεια, με πολλούς στο χείλος της λιμοκτονίας. Στην Αμερική, χιλιάδες άτομα έχουν αποφύγει εξετάσεις υγείας ή θεραπείες καρκίνου, ενώ οι σκέψεις αυτοκτονίας βρίσκονται σε μέγιστα σημεία μεταξύ των νέων ηλικίας φοιτητών.

Ένα χρόνο μετά, άξιζαν τα μέτρα περιορισμού;

«Πολλοί, πολλοί επιστήμονες μου έγραψαν λέγοντάς μου ότι συμφωνούν με εμένα, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν», λέει ο ειδικός δημόσιας υγείας δρ. Τζέυ Μπαττατσάρυα. Είναι καθηγητής ιατρικής στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ, ερευνητικός συνεργάτης στην Εθνική Υπηρεσία Οικονομικής Έρευνας, και συμβούλευσε τον κυβερνήτη της Φλώριντα, Ρον ΝτεΣάντις, για την στρατηγική COVID.

Στόματα ανοίγουν και νέα στοιχεία θα εμφανίζονται, που θα αποδεικνύουν ότι έχει διαπραχθεί σωρεία εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, από την εργαλειοποίηση της πανδημίας για πολιτικούς σκοπούς. Δε θα τελειώσει, έτσι απλά, με τα εμβόλια και θα ξεχαστεί αυτή η ιστορία, όπως πιστεύει η άρχουσα τάξη της χώρας.

Η δική μας εκτίμηση είναι, ότι τώρα αρχίζει…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page