Ο λαός, του απάντησε: Κούλη, μπινέ, πο@τ@ν@ς γιε!

Date: 19/07/2021 Time: 12:27

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 3 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Στις ύβρεις της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες με εκφράσεις όπως ψεκασμένοι και τζαμπατζήδες, ο λαός στην συγκέντρωση του Συντάγματος την προηγούμενη εβδομάδα, απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με το σύνθημα, «Κούλη, μπινέ, πο@τ@ν@ς γιέ»!

Για να πούμε την αλήθεια, το ίδιο σύνθημα το ακούσαμε και σε πολλές άλλες συγκεντρώσεις εκείνη την ημέρα. Η απάντηση του Ελληνικού λαού με αυτό το σύνθημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει πολιτικό ζουμί.

Μπινές σημαίνει στην αργκό, ομοφυλόφιλος άντρας που αναλαμβάνει και παθητικό, αλλά και ενεργητικό ρόλο στη σεξουαλική πράξη.

Το πο@τ@να@ς γιε, παραπέμπει σε μούλικο και μπάσταρδο τέκνο.

Πως αποκρυσταλλώνει λοιπόν, η κοινωνία διά αυτού του συνθήματος – που ομολογουμένως το ακούμε πολύ σπάνια κατά πολιτικών σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας – την προσωπικότητα και την παρουσία του Κυριάκου; Ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας, είναι μία αδελφή και μούλικο!

Μας αποκαλείς, κατά τη δική σου εκδοχή της αλήθειας, κύριε Μητσοτάκη, ψεκασμένους και τζαμπατζήδες; Σου απαντάμε λοιπόν, εμείς, ο αγανακτισμένος λαός, ότι είσαι αδελφή και μούλικο!

Η μεθοδική και μαζική εκπούστευση του κόμματος της ΝΔ, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, δείχνει, κατά την ταπεινή μου άποψη, ότι ο λαός, έφτασε στο μη παρέκει με τους ομοφυλόφιλους, κρυφούς και φανερούς, στο ελληνικό κοινοβούλιο και στην άρχουσα τάξη της χώρας.

Δεν είναι δυνατόν, το 3,5% του πληθυσμού, που περίπου τόσοι είναι οι ομοφυλόφιλοι, να διοικούν τα πολιτικά κόμματα, τα ΜΜΕ, την Εκκλησία και άλλες δομές του δημόσιου βίου. Είναι ο ορισμός του ρατσισμού και του κοινωνικού φασισμού!

Όσοι λοιπόν, από τα πολιτικά κόμματα, περάσουν στο ντούκου, χωρίς να αποκωδικοποιήσουν, πολιτικο-κοινωνικά και σε βάθος, το σύνθημα: «Κούλη, μπινέ, πο@τ@ν@ς γιε, θα βρεθούν ενώπιον εκπλήξεων και δυσάρεστων καταστάσεων στο εγγύς μέλλον.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...