Ο Κυριάκος του έδωσε μέχρι και τα οπίσθιά του και ο γεροξεκούτης Μπάιντεν τον φτύνει!

Date: 12/04/2022 Time: 19:10

Έξω φρενών έγινε ο πρωθυπουργός μόλις ενημερώθηκε για την συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τον Τούρκο πρέσβη στην Ουάσινγκτον! Ήταν μάλιστα τέτοια η οργή του που ζήτησε άμεσα εξηγήσεις από τους συνεργάτες του και μάλιστα το μίνι υπουργείο εξωτερικών που έχει συστήσει ο ίδιος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η οργή του πρωθυπουργού είναι απολύτως δικαιολογημένη. Ο Κυριάκος έχει δώσει τα πάντα στους Αμερικανούς, έχει υπογράψει μία συμφωνία που δεν έχει προηγούμενο για το νεότερο ελληνικό κράτος, όπου έχει παραχωρήσει εθνική κυριαρχία στις ΗΠΑ, χωρίς χρονικό περιορισμό, πράγμα που δεν έχει κάνει καμιά άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Παράλληλα, πιστός στις απαιτήσεις του απερχόμενου αμερικανού πρέσβη, έκανε κινήσεις σε πολιτικό, πολιτειακό και αμυντικό επίπεδο που αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να του είχαν ανοίξει διάπλατα την πόρτα του Λευκού Οίκου.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, συνεργάτες του Κυριάκου τον διαβεβαίωναν ότι «σε λίγους μήνες θα έβλεπε τον Μπάιντεν». Πέρασαν δύο χρόνια και εντέλει δεν αντάλλαξε ούτε «καλημέρα» με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Μόλις λοιπόν ενημερώθηκε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνάντησε μέχρι και τον Τούρκο πρέσβη, αλλά αρνείται να συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό, κατάλαβε πως κάποιοι του πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Έτσι λοιπόν, η ιδιωτική συζήτηση που είχε στο περιθώριο του Φόρουμ των Δελφών με τον απερχόμενο πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα αλλά και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Τουρκία, θα μπορούσε να είναι μία κραυγή διαμαρτυρίας για την παρατεταμένη «πόρτα» που τρώει από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Πάνω από το Μαξίμου πλανάται πλέον ένα τελεσίγραφο. Ή θα γίνει άμεσα συνάντηση Μπάιντεν – Μητσοτάκη, ή θα πέσουν κεφάλια…

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page