Ο κατρουλής «Πρόεδρος», τα σούργελα της Ε.Ε. και το Ελληνικό Κούγκι

ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, είχε πει προεκλογικά, ότι ο Τζο Μπάιντεν κυκλοφορεί με πάνες ακράτειας. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από άνοια και αλτσχάιμερ, χάνουν σταδιακά τον έλεγχο του νευρικού τους συστήματος και των μυών τους, οπότε ο νυν « Πρόεδρος» των ΗΠΑ, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο άνοιας, θα πρέπει να βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, πράγματι, να κυκλοφορεί με πάνες ακράτειας.

Δε θέλω να γίνω πιο περιγραφικός για το τι άλλο μπορεί να συγκρατεί αυτή η «Προεδρική» πάνα βρακάκι. Το ζήτημα είναι, ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κυβέρνηση στις ΗΠΑ. Έχουμε έναν κατρουλή, στον οποίο διάφορα παράκεντρα εξουσίας, φέρνουν να υπογράφει το ένα Προεδρικό διάταγμα μετά το άλλο, αγνοώντας τα νομοθετικά σώματα της Αμερικής. Ένας κατρουλής και με άνοια Αυτοκρατορίσκος, σοσιαλιστικής εμπνεύσεως, κυβερνά μία αυτοκρατορία χωρίς λογοδοσία και έλεγχο.

Είναι ένας παράνομος Πρόεδρος, που έχει διορίσει υπαλλήλους β΄ και γ΄ διαλογής σε διάφορα Υπουργεία, για να δώσει τη θεσμική επίφαση μίας κανονικής και λειτουργικής κυβέρνησης και ο οποίος δεν πείθει κανέναν στο διεθνές στερέωμα. Ποιος θα πάρει στα σοβαρά τον Άντονι Μπλίκεν, όσο αγνές και να είναι οι προθέσεις του στην Εξωτερική πολιτική; Ο Πούτιν; Ο Νετανιάου; Οι Σαουδάραβες; Αστειότητες…

Ο παράνομος Τζο, είπε, ότι η Αμερική θα συγκρουστεί σκληρά με την Κίνα, χωρίς αυτή η σύγκρουση να καταλήξει σε πόλεμο, επιβεβαιώνοντας τις αναλύσεις μας ότι η υπερδύναμη βαδίζει κατά της Κίνας με βήμα ταχύ. Σαφώς και δε θα μπορούσε να πει ο Τζο, ότι τα πράγματα θα οδηγηθούν σε πόλεμο. Θα ήταν σαν να τον κήρυττε, άμεσα. Ακόμα και αν όντως δε θέλει να οδηγήσει τις ΗΠΑ σε στρατιωτική εμπλοκή, δεν είναι στο χέρι του ούτε στο χέρι της Κάμαλα Χάρις. Άλλες πολιτικές δυνάμεις θα αποφασίσουν γι’ αυτό. Κανένας δεν μπορεί να εγγυθεί, ότι αύριο δε θα βρεθεί ένας Κινέζος ή Αμερικανός κυβερνήτης αντιτορπιλικού, που δε θα εξαπολύσει τον πρώτο πύραυλο, ακόμα και εν αγνοία της πολιτικής και στρατιωτικής του ηγεσίας. Λάθη και προβοκάτσιες συμβαίνουν συνέχεια στο γεωπολιτικό παίγνιο.

Θα τολμήσουμε να καταθέσουμε έναν προβληματισμό. Ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσα από το Λευκό Οίκο, το σενάριο εμπλοκής του στρατού στην πολιτική διαδικασία ήταν κάτι το υπαρκτό τις τελευταίες ημέρες της Προεδρίας Τραμπ, τελικά, αυτό το ενδεχόμενο απορρίφθηκε ως έσχατη επιλογή, για τη διατήρηση της νομιμότητας και της Συνταγματικής τάξης. Τι πήρε λοιπόν το στράτευμα ως αντάλλαγμα από τους Δημοκρατικούς για την μη εμπλοκή του στο δρώμενο; Τον πόλεμο με την Κίνα!!!

Ας ξαναδούμε τα πράγματα πως εξελίχθησαν προεκλογικά. Ο Ρούμπερντ Μέρντοχ του Fox και της NY Post, ο άνθρωπος που μπήκε στη φωτιά και στήριξε το κίνημα Q μέσα από το κανάλι του διαφημίζοντάς το διακριτικά, εμφάνισε κατά τις κρίσιμες προεκλογικές στιγμές, έναν πολιτικό δυισμό. Από την μία, έδωσε στη δημοσιότητα το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν μέσω της New York Post, όπου από αυτά που υπάρχουν μέσα, μπορούν να στείλουν φυλακή το μισό Αμερικανικό πολιτικό σύστημα και από την άλλη, το βράδυ των εκλογών, χάρισε την Προεδρία στο Τζο Μπάιντεν, δίνοντας την Αριζόνα στους Δημοκρατικούς και το σύνθημα για γενική παύση της καταμέτρησης ψήφων στις Πολιτείες κλειδιά.

Εάν οι αποκαλύψεις μέσα από την σελίδα του Q για τον παιδόφιλο-σατανιστή Έπστιν, παγίωσαν και διεύρυναν την Προεδρία Τραμπ στο εκλογικό, κατά τους πρώτους κρίσιμους μήνες της θητείας του, τότε αυτά που υπάρχουν στο λάπτοπ του Χάντερ, είναι μεγέθους δέκα πυρηνικών όπλων! Εάν λοιπόν, μόνο η κορυφή του παγόβουνου που έχει αποκαλυφθεί με την υπόθεση Έπστιν, συνετέλεσε σημαντικά στην εκλογή Τραμπ, τότε τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε αυτή την ιστορία και στο λάπτοπ Μπάιντεν, είναι ικανά να φέρουν στην εξουσία ακόμα και τον κηπουρό του Mar-a-Lago, όταν αποκαλυφθούν. Πιστεύω, ότι θα υπάρχει και δεύτερο και τρίτο κύμα αποκαλύψεων για τον Έπστιν. Στον κατάλληλο χρόνο φυσικά. Δεν είναι τυχαίο, που έδωσαν στεγνά στη δημοσιότητα τους παιδεραστές του Lincoln Project. Ήταν μία ευγενική υπενθύμιση για την κατάσταση αιχμαλωσίας και αδιεξόδου, στην οποία βρίσκονται οι Δημοκρατικοί.

Κοιτάζοντας λοιπόν, σφαιρικά την κατάσταση, στις ΗΠΑ δεν υπάρχει ουσιαστικά Πρόεδρος και η Ευρώπη έχει πέσει μέσα στην παγίδα την οποία έστησε. Τι εννοούμε με αυτό. Οι Ευρωπαίοι, με πρώτους τους Γερμανούς που υπέφεραν οικονομικά και γεωπολιτικά από την Κυβέρνηση Τραμπ, έδωσαν την εντολή στα κράτη – μέλη, να παίξουν το χαρτί του κορωνοϊού και των lockdown, για να στηρίξουν το αφήγημα των Δημοκρατικών, ώστε να γίνει νοθεία διά της επιστολικής ψήφου και να εκλεγούν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος οι αγαπημένες μαριονέτες του Σόρος, Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις. Κατέστρεψαν τις οικονομίες τους, έθεσαν απέναντί τους τις κοινωνίες και τώρα, βγήκε η Κριστίν Λαγκάρντ και είπε, να ξεχάσουν όλοι τη διαγραφή του χρέους από την πανδημία. Αυτό σημαίνει, υπερχρεωμένα κράτη, με διαλυμένη την κοινωνική τους συνοχή και τους λαούς υπό εξέγερση, οπότε, θα πρέπει μετά τη «θεραπεία» του κορωνοϊού να πάρουν σκληρά δημοσιονομικά μέτρα! Ουσιαστικά, παίζοντας το παιχνίδι της Κλίντον και του Σόρος, υπονόμευσαν τα ίδια τα θεμέλια της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έπεσαν λοιπόν, στην παγίδα την οποία έστηναν. Υπάρχει γεωπολιτική λογική σε αυτό. Εάν θέλουν οι Αμερικανοί καθολική υποταγή της Κίνας, έχουν δύο δρόμους να διαλέξουν. Ό ένας, είναι ο δρόμος που οδηγεί στο τέλος του στην στρατιωτική σύγκρουση και την ανατροπή του Κινεζικού Κομμουνιστικού καθεστώτος. Ο άλλος, είναι να στερήσουν από τους Κινέζους τα γεωπολιτικά τους ερείσματα στην Ευρώπη. Να τους κόψουν τον οικονομικό τους πνεύμονα. Να προκαλέσουν εσωτερικό πρόβλημα στην Κίνα διά της οικονομικής υφέσεως και την αποσταθεροποίηση του ΚΚΚ. Αυτό, δεν μπορεί να γίνει χωρίς το ξήλωμα τον σοσιαλιστικών ηγεσιών της ΕΕ. Δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη διάλυση της νέας Σοβιετίας των Βρυξελλών. Άρα, ο κορωνοϊός και τα lockdown, μπορεί να είναι οι καταλύτες για τη διάλυση της ΕΕ και της Ευρωζώνης, στις μορφές που τις γνωρίσαμε.

Ποιος λοιπόν, είναι ο νικητής αυτής της μάχης που δόθηκε προεκλογικά στις ΗΠΑ; Ο Τραμπ!!! Η Ευρώπη, αυτοϋπονομεύθηκε στηρίζοντας Μπάιντεν! Το έφαγε το τυράκι και τώρα, τη δυσκολεύει πολύ στη χώνεψη του. Όπως λοιπόν, προαναφέραμε, μέσα στις πολιτικές και οικονομικές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ΕΕ, θα έρθει και το δεύτερο κύμα αποκαλύψεων για τον Έπστιν και τον Χάντερ Μπάιντεν. Θα δούμε και τους πυρηνάρχες αυτού του συστήματος σε διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Θα δούμε, εάν αυτό το σύστημα, είχε παίξει ρόλο στην υποταγή της χώρας στα μνημόνια. Δεν είναι τυχαίο αυτή την εποχή, ότι ξηλώνεται οι «καλλιτεχνική» νομενκλατούρα και αποκαθηλώνονται είδωλα,  το ένα πίσω από το άλλο. Δεν είναι τυχαίο, που οι υποθέσεις παιδεραστίας βγαίνουν μαζικά στην επιφάνεια. Θα φτάσει σε βάθος αυτή η ιστορία και πιστέψτε με, έχει πολύ ακόμα για να φτάσει στον πάτο της. Όταν αγγίξουν οι αποκαλύψεις την πολιτική, δικαστική, στρατιωτική και εκκλησιαστική εξουσία, τότε θα πέσουν γέλιο και κλάμα μαζί.

Πιστεύουμε, ότι ο πραγματικός πόλεμος των Πολιτισμών, τώρα αρχίζει. Η σύγκρουση μεταξύ του Ελληνικού πολιτικού Πολιτισμού που ενέπνευσε τη Δύση και του Κινεζικού Σοσιαλιστικού ολοκληρωτισμού, δε θα επιτρέψει στο Ελληνόφωνο πολιτικό μας καθεστώς να επιβιώσει. Όσες βάσεις και αν δώσουν στους Αμερικανούς, η Ελλάδα και το brand name της, δεν μπορούν να είναι σε αυτή την παγκόσμια σύγκρουση κάτω από την Αριστερή, ιδεολογική μπότα της Μεταπολίτευσης και των Βρυξελλών. Η Ελλάς, θα πρέπει ιδεολογικά, πολιτικά και πολιτισμικά, να έχει θετικό πρόσημο σε αυτή τη σύγκρουση γιγάντων. Την τελευταία φορά που η χώρα μας εξαιτίας της κομματοκρατίας και του αρνητικού διεθνούς προσήμου που είχε, οδηγήθηκε στην Μικρασιατική καταστροφή. Ας ελπίσουμε, ότι η τιμωρία της χώρας δεν θα φτάσει ως εκεί…  

Θα το κάνουν Κούγκι οι Αμερικανοί εδώ το μαγαζί εάν αυτό δεν συνέλθει και δεν αλλάξει ριζικά τις πολιτικές του και την φιλοσοφία του…

ΥΓ. Κρατήστε το γεγονός, ότι ο κατρουλής, δεν έχει πάρει ακόμα τηλέφωνο τον, επί εικοσαετίας φίλο του Τραμπ και πολιτικό μέντορα του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Μπίμπι Νετανιάου. Είναι να μην του γυρίσει το μάτι του Μπίμπι και τότε…