Ο Καμμένος ψάχνει τρόπο να επιστρέψει – Η συνάντηση με τον Τσίπρα και οι σκέψεις της Κουμουνδούρου για την αξιοποίησή του

Date: 24/05/2022 Time: 17:50

Το ότι ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος συνομιλεί τακτικά άλλοτε με τον ίδιο τον Πούτιν και άλλοτε με ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης του προέδρου Βλαδίμηρου, είναι γνωστό. Και ευτυχώς που υπάρχει και ο δικός μας, πρώην υπουργός σε κάτι τέτοιες δύσκολες στιγμές, για να παρέχει (δωρεάν) υπηρεσίες και εμπειρία (επί των στρατιωτικών) στους Ρώσους.

Αυτές οι ώρες είναι που φωτίζουν και την απουσία του Καμμένου από την εγχώρια πολιτική σκηνή. Γιατί λείπει (και φαίνεται) ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Επειδή λείπει, έχω την αίσθηση -αλλά αίσθηση- ότι σύντομα δεν αποκλείεται να τον δούμε να επιστρέφει δριμύτερος στα πολιτικά δρώμενα.

Στο πλαίσιο της επιστροφής, πραγματοποιεί διάφορες επαφές. Είδε ακόμη και τον Τσίπρα, ο οποίος είναι αλήθεια ότι εξακολουθεί να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τέως συγκυβερνήτη του.

Στην Κουμουνδούρου, κάποιοι (όχι λίγοι) έχουν ρίξει την ιδέα, στο πλαίσιο της αμφίπλευρης διεύρυνσης, να αξιοποιηθεί και ο Καμμένος, όπως και άλλα στελέχη που έχουν ξωμείνει στους ΑΝ.ΕΛ. Εδώ που τα λέμε, ο πρόεδρος είναι κλάσεις ανώτερος από την Κουντουρά, τον Κόκκαλη και τον άλλον με το βαμμένο μαλλί από την Κόρινθο.

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page