Ο Κ. Νταλούκας λέει πως κατέστρεψε τα παιδιά το lockdown: «Είναι όλα άρρωστα γιατί 18 μήνες δεν ήρθαν σε επαφή με ιώσεις»

Date: 14/10/2021 Time: 09:44

Σε μια ομολογία-σοκ προχώρησε ο Εκπρόσωπος των Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, Κωνσταντίνος Νταλούκας, καθώς υποστήριξε ότι τα παιδιά είναι όλα τώρα άρρωστα γιατί τους προηγούμενους 18 μήνες, λόγω του lockdown, «δεν ήρθαν σε επαφή με τις ιώσεις που έπρεπε», κάτι που τα έκανε εξαιρετικά ευάλωτα.

Ουσιαστικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν «προπονήθηκε» ως έπρεπε, ενώ οι μάσκες δε βοηθούν σε καμία περίπτωση.

«Έχουν χτυπήσει κόκκινο οι λοιμώξεις. Ευτυχώς η λοίμωξη αυτή τη στιγμή είναι ήπια, δηλαδή τα πιο πολλά παιδιά έχουν συνάχι ή βήχα, αλλά είναι και κάποια που έχουν και πυρετό και εμετούς. Όσο θα βαθαίνει ο χρόνος τόσο το πρόβλημα θα μεγαλώνει. Υπάρχουν κάποιοι ιοί που περνούν από τη μάσκα.

Τα παιδιά ήταν ένας πληθυσμός που 18 μήνες δεν είχε έρθει σε επαφή με τις ιώσεις που έπρεπε να έρθει και άρα με το που πήγαν στο σχολείο, στους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία αμέσως κόλλησαν και μάλιστα τα μικρότερα που δε φορούν μάσκες.

Το βλέπουμε αυτό διότι τα παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αυτή τη στιγμή βήχουν και έχουν συνάχι. Έχω δει μέχρι και ωτίτιδα που είχα να δω πάνω από 18 μήνες. Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας», είπε ο Κ.Νταλούκας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page