Ο Γιώργος Τράγκας σε Κινεζική πολιτική εργολαβία. Υπάρχει λάπτοπ και για τον Κώστα Καραμανλή;

ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Στην αρχή, ακούγαμε έντονα ότι ο Κώστας Καραμανλής, θα αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική στις επόμενες εκλογές. Ξαφνικά, λες και ένα χέρι τον τράβηξε πίσω και διέψευσε τις φήμες συνταξιοδοτήσεώς του. Δεδομένων των πρακτικών εισοδισμού και εκβιασμού που χρησιμοποιεί το Κινεζικό Κομμμουνιστικό Κόμμα μέσα στα εκάστοτε πολιτικά καθεστώτα της Δύσης, αναρωτιόμαστε, εάν ο Κινεζικός παράγοντας πίεσε – εκβίασε τον Κώστα Καραμανλή, να παραμείνει στην ενεργό πολιτική. Επί Κυβερνήσεώς του, το λιμάνι του Πειραιά, δόθηκε στο Πεκίνο, χωρίς ποτέ να μάθουμε τι ανταλλάγματα αποκόμισε ο Κώστας Καραμανλής.

Η συνταξιοδότηση Καραμανλή, σε σημειολογικό επίπεδο, θα είχε αρνητική επίπτωση για τους Κινέζους εισοδιστές στα Ελληνικά πολιτικά πράγματα. Το ότι οι Κινέζοι, μπορεί να «ανακάλεσαν» τον Καραμανλή, την ώρα που γνωρίζουν ότι η Αμερική θα στρέφεται άγρια εναντίον τους και άρα, ήθελαν έναν φιλικά προσκείμενο σε αυτούς Πολιτικό παράγοντα στο Μεσογειακό σταυροδρόμι, που ακούει στο όνομα Ελληνική Δημοκρατία, δεν είναι μία εικασία που μπορούμε να αγνοήσουμε.

Γνωρίζουμε από την υπόθεση Χάντερ Μπάιντεν, πως οι Κινέζοι εξαγόραζαν τους Αμερικανούς Πολιτικούς. Τους πρόσφεραν άφθονα ναρκωτικά, ανήλικα παιδιά για σεξουαλική κακοποίηση και πάρα πολλά χρήματα για να…βιοποριστούν. Γνωρίζουμε επίσης, για τη χρήση κατασκόπων, που διπλάρωναν τους λιγούρηδες και ανέραστους Αμερικανούς Πολιτικούς, με σκοπό να αποσπάσουν κρατικά μυστικά. Δεν έχουμε να κάνουμε λοιπόν, με αρχαγγέλους, αλλά με σατανάδες και η υπόθεση «Λιμάνι Πειραιά», δεν έχει επαρκώς διερευνηθεί για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμμανουέλ Μακρόν, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε, πως δεν πρέπει η Ευρώπη να ταυτιστεί με την Αμερικανική επίθεση κατά της Κίνας. Το ακούμε πολύ λογικό λοιπόν, η δημιουργία κόμματος Τράγκα με τους Καραμανλικούς, να εντάσσεται σε έναν ευρύτερο γεωπολιτικό σχεδιασμό από πλευράς Γαλλίας και Πεκίνου. Ο Γιώργος Τράγκας, δεν κρύβει την στενή του σχέση με το Γαλλικό παράγοντα και εάν είναι αληθείς οι φήμες που τον θέλουν μέλος της Γαλλικής Τεκτονικής Στοάς, τότε το πολιτικό εγχείρημά του, μόνο υπέρ της κοινωνίας και του Ελληνικού λαού δεν είναι.

Η Γερμανία, παίζει πολύ έξυπνα το παιχνίδι. Βγάζει ανθρώπους μπροστά, σαν τον Τράγκα, να της επιτίθενται δημόσια και να εκτονώνεται η λαϊκή δυσαρέσκεια, μόνο μέσα από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις και ταυτόχρονα διά του Γαλλικού παράγοντα, που έχει καλύτερες δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, επιτυγχάνει τις στρατηγικές της στοχεύσεις σε πολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο. Τους Γερμανούς, δεν τους ενδιαφέρει, εάν η Γαλλική, Ισπανική ή Ολλανδική γάτα πιάνει ποντίκια στην Ελλάδα. Αρκεί, αυτά να πιάνονται. Το εγχείρημα λοιπόν, των Ελεύθερων Δημοκρατών του όψιμου σωτήρα του Έθνους, δεν είναι κάτι άλλο από μία Κινεζο-Γερμανική φάκα, με Γαλλικό τυράκι. Ό,τι ήταν δηλαδή και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, του Πάνου Καμμένου…

Share to...