Ο φίλτατος κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον Ντεσάντις, θα γκρεμίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Date: 21/01/2022 Time: 13:33

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 2 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Όπως έχω την τιμή να γνωρίζω πολλούς στενούς συνεργάτες από το επιτελείο του Προέδρου Τραμπ, την ίδια τιμή μου έχουν κάνει και άνθρωποι από το επιτελείο του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρον Ντεσάντις. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι φίλοι και συνεργάτες, ήταν από το ξεκίνημα της καριέρας του δίπλα στον κυβερνήτη και πιθανότατα, μελλοντικό αντιπρόεδρο ή Πρόεδρο των ΗΠΑ, εάν ο Τραμπ, δε θέσει ξανά υποψηφιότητα.

Ο Ρον Ντεσάντις, κατέθεσε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία στην περίπτωση που εισέλθει στον Λευκό Οίκο, θα έχει μεγάλες γεωπολιτικές επιπτώσεις.

Σας μεταφέρω την πρότασή του, όπως την αλίευσα από το Conservative Institute.

“Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis, θέλει να δημιουργήσει ένα σώμα, που θα αναλάβει να ερευνά και να συλλαμβάνει όποιον διαπράττει απάτη κατά τη ψηφοφορία στην πολιτεία του, αναφέρει το Breitbart.

Ο DeSantis έκανε την πρόταση κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ομιλίας του για την κατάσταση της πολιτείας.

«Για να διασφαλίσω ότι οι εκλογές διεξάγονται σύμφωνα με το κράτος δικαίου, έχω προτείνει μία μονάδα εκλογικής ακεραιότητας, η οποία θα έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο την επιβολή των εκλογικών νόμων της Φλόριντα», δήλωσε ο DeSantis. «Αυτό θα διευκολύνει την πιστή εφαρμογή των εκλογικών νόμων και θα παρέχει στους πολίτες της Φλόριντα την εμπιστοσύνη ότι η ψήφος τους θα μετρήσει»”.

Εάν ο Ντεσάντις μπει στον Λευκό Οίκο το 2024 ή και νωρίτερα, όπως πιστεύω, τότε η πρότασή του για τη Φλόριντα, θα λάβει και Ομοσπονδιακό χαρακτήρα. Αυτό, θα σημαίνει και το τέλος της νοθείας στις αμερικανικές εκλογές και ουσιαστικά, το πολιτικό τέλος της αμερικανικής Αριστεράς, όπως τουλάχιστον τη γνωρίζουμε.

Μία μικρή μόνο λεπτομέρεια, που την έχω τονίσει ξανά κατά το παρελθόν. Αυτή τη φορά, η πολιτική επανάσταση Τραμπ, δε θα μείνει εντός των τειχών της Αμερικής, αλλά θα λάβει και πανευρωπαϊκό χαρακτήρα! Είτε γιατί θα πρέπει να αντιμετωπιστεί δυναμικά η άνοδος της Κίνας, είτε γιατί η Καγκελαρία και η Ευρωζώνη θα πρέπει να πάρουν ένα καλό μάθημα…

Τί θα γίνει λοιπόν, εάν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρον Ντεσάντις, για παράδειγμα, απαιτήσει τον εκδημοκρατισμό του ΝΑΤΟ διά της δημιουργίας ενός αντίστοιχου σώματος, που θα ελέγχει τις Ευρωπαϊκές εκλογές;

Θα προκαλέσει σεισμό, σας διαβεβαιώνω! Τότε, θα δουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί, πόσο νοθευμένες και στημένες είναι οι εκλογικές τους διαδικασίες, ειδικά σε τριτοκοσμικές χώρες, όπως η Ελλάδα!

Όποιος λοιπόν, νομίζει ότι οι δυνάμεις που έφεραν τον Τραμπ στην εξουσία κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, κάνει φρικτό λάθος! Ο εν εξελίξει πόλεμος μέχρι πολιτικού θανάτου κατά των δυνάμεων του σκότους, έχει τις ορατές και τις αόρατες πτυχές του. Κανένας μας δεν έχει την πρόθεση και τη διάθεση, να αφήσει τους Κομμουνιστές Κινέζους, τους ελεεινούς Γερμανούς με τους Ευρωζωνίτες τους και τα παρτάλια της Silicon Valley να κερδίσουν αυτή την μάχη για επιβίωση του ανθρώπινου είδους και της Δημοκρατίας.

Έχουμε τις πολιτικές εφεδρείες, το πολιτικό δυναμικό, την στρατηγική και το ακμαιότατο ηθικό, για να βγούμε νικητές. Όλα θέλουν υπομονή, πίστη και προσήλωση στο καθήκον!

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...