Ο Φ.Βόβολης τους κέρδισε σήμερα μέσα στην έδρα τους. Γιόρτασαν επέτειο της «Δημοκρατίας» περιφρουρούμενοι από τα ΜΑΤ!

Date: 24/07/2021 Time: 21:20

Εάν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ιούλιος είναι μήνας αδειών, ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν και πολύ και ότι ο κόσμος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες πάλι σε πορεία διαμαρτυρίας, τότε, η σημερινή συγκέντρωση, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως μεγαλειώδης!

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αλλά και να ζητήσουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα και την Ελευθερία τους από ένα κοινοπρακτικό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Το πάθος και ο παλμός, υπερπερίσσευαν στην σημερινή συγκέντρωση. Άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, άνθρωποι του μόχθου και του ελληνικού φιλότιμου, όρθωσαν το ανάστημά τους και ένωσαν τις φωνές τους κατά των ανδρείκελων που έχουν μαζευτεί απόψε στο Προεδρικό Μέγαρο, για να γιορτάσουν το φαγοπότι τους επί 47χρόνια εις βάρος του ελληνικού λαού.

Από πολιτική άποψη κρίνοντας το σημερινό αποτέλεσμα της συγκέντρωσης, ο Φαίδων Βόβολης μαζί με τον λαό, πέτυχαν σε επικοινωνιακό και σημειολογικό επίπεδο, μία υποστρατηγική νίκη. Στα πηγαδάκια στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου απόψε, το θέμα συζήτησης θα είναι η σημερινή συγκέντρωση, οι αρνητικές δημοσκοπήσεις και η καταγεγραμμένη αντίδραση του κόσμου στα σχέδιά τους.

Να είστε βέβαιοι. Η αποψινή βραδιά, δεν είναι από τις πιο ευχάριστες επετείους που έχει ζήσει η διακομματική κλίκα που κυβερνά τον τόπο.

Είναι αιφνιδιασμένοι και φοβισμένοι. Δε ξέρουν τι θα βγει μέσα από το Κουτί της Πανδώρας, το οποίο άνοιξαν με τα άχρηστα και καταστροφικά lockdown και τις υποχρεωτικότητες.

Θα δουν, από τον Σεπτέμβριο και μετά…

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page