Ο Ερντογάν, «δείχνει» το δολοφόνο του Χίου

Date: 10/09/2020 Time: 15:10

ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Στέφανος Χίος, είναι ένας ικανότατος ρεπόρτερ, που μπορεί να σου βγάλει «λαβράκι» ακόμα και από την κορυφή του Ταΰγετου… Πολιτικά, όμως, όπως σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι, δεν «ακούει» όλο το φάσμα των συχνοτήτων και τη διαφορετικότητα των μουσικών οργάνων, μέσα στην πολιτική ορχήστρα. Επιμένω, ότι τα κίνητρα της δολοφονίας του Χίου, είναι καθαρά πολιτικά και δεν οφείλονται αποκλειστικά στα πρωτοσέλιδα του «Μακελειού».

Η Ελλάδα καταρρέει, η κοινωνική οργή ξεχειλίζει από τον κυβερνητικό αυταρχισμό «της απανταχού μάσκας», την οικονομική καχεξία, αλλά και τον αποικισμό της χώρας από τους λαθρομετανάστες. Εάν προσθέσουμε σε αυτό το μείγμα και τον Ιφιγενιασμό της χώρας, τότε τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά, για κάθε κυβέρνηση που καλείται να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση.

Το πολιτικό μας σύστημα, που ζει και αναπνέει στις παραμέτρους του συμφώνου Μολότοφ – Ρίμπεντροπ, μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα, δε θέλει καμία φωνή, η οποία δύναται να το βγάλει από την υποταγή του στον άξονα του κακού, που συνίσταται από τους Μέρκελ – Κλίντον –Κίνα.

Το σύστημα λοιπόν, που γνωρίζει ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του και στο μη παρέκει, για τους λόγους που συνοψίσαμε παραπάνω, αλλά και μετά από μία δεκαετία συνεχούς προδοσίας των πολιτικών κομμάτων, δεν επιθυμεί να επιβιώσουν πολιτικές «προνύμφες», που μπορούν να γίνουν πεταλούδες. Το «Μακελειό» και ο Στέφανος, αντιμετωπίστηκαν, ως προνύμφες μελλοντικών καταστάσεων, που θα μπορούσαν να απειλήσουν, οντολογικά, το καθεστώς.

Ακόμα και στις απόπειρες δολοφονίας της 17 Νοέμβρη, δεν είχαμε δει τέτοια συστημική ευρύτητα, πίσω από μία εγκληματική πράξη, Αυτό, είναι το ανατριχιαστικότερο – πολιτικά αναλυόμενο – γεγονός, της απόπειρας κατά του Χίου. Η συστημική του ευρύτητα και η συστημική του αποσιώπηση!

Το καθεστώς, φοβάται! Το καθεστώς, τρέμει στην ιδέα, ότι ένα ΜΜΕ, όπως του Στέφανου, μπορεί να αποτελέσει το φορέα μίας πολιτικής επανάστασης. Ειδικά τώρα, που η Χρυσή Αυγή, είναι με το ένα πόδι μέσα στον Κορυδαλλό και οι «Έλληνες για την Πατρίδα» του Ηλία Κασιδιάρη, αποδεικνύονται ένα θνησιγενές εγχείρημα. Κοινωνικο-λαϊκά έντυπα, όπως το «Μακελειό», είναι οι τελευταίες πολιτικές προνύμφες αντίστασης της κοινωνίας.

Μη ξεχνάμε, ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν ένα λαϊκό παιδί, που αναρριχήθηκε ως την κορυφή της πυραμίδας των Τουρκικών θεσμών και καθιερώθηκε ως στρατηγικός παίκτης, μέσα στο παγκόσμιο σύστημα. Ο Τούρκος Πρόεδρος, δε διαφέρει, πολιτικά, από τον Στέφανο Χίο. Ξεκίνησε έναν εθνοαπελευθερωτικό αγώνα στην πατρίδα του, από τους ευρωλάγνους, τα Κεμαλικά καρακόλια της Γερμανίας και τα ισλαμομαρξιστάκια-πρακτοράκια, σαν τον Γκιουλέν.

Αυτός, είναι ο Ερντογάν και αυτή, είναι η μεγάλη κληρονομιά, που αφήνει στην Τουρκία. Πήρε ένα Κράτος – «πόρνη» των Δυτικών, όπως το Ελληνικό και το έκανε περιφερειακή υπερδύναμη. Τώρα, εάν οι Έλληνες δημοσιογράφοι, ολόκληρο το ευρωσκουπιδαριό των ΜΜΕ τον μισεί, επειδή έφαγε τους δικούς τους ο Έρντι, επειδή πήρε κεφάλια και έχωσε φυλακή τους ομοϊδεάτες τους, τότε αυτό, είναι πρόβλημα δικό τους και όχι της Τουρκίας.

Αναλύοντας λοιπόν, τις πολιτικές συχνότητες του Ερντογάν, αλλά και του Στέφανου Χίου, θα δούμε, ότι εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Να θυμίσω στους αναγνώστες μας, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρ’ όλο που είναι εθνικιστής και αντι-Τούρκος, αντιμετωπίστηκε από τα Τουρκικά ΜΜΕ πάρα πολύ θετικά και ευνοϊκά.

Δείτε, ποιοι κάνουν μαθήματα Δημοκρατίας και πολιτικής ηθικής στον Τούρκο Πρόεδρο. Η Μέρκελ, ο Μπάιντεν, ο Ομπάμα, ο Μακρόν και τα λοιπά φασισταριά της παγκόσμιας παιδοφιλίας και του σατανισμού. Δείτε, πως αντιμετώπισαν τα Ελληνικά ΜΜΕ τον Στέφανο και την απόπειρα δολοφονίας του. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Απαξίωση, χαιρεκακία και ψευτο-ελιτισμό.

Οι Πραξικοπηματίες του Ερντογάν, είναι οι «δολοφόνοι» του Χίου. Το ίδιο, πολιτικά, υπερδομικό χέρι τους κινητοποίησε και το ίδιο χέρι τους όπλισε. Όμως, ούτε με τον Έρντι τους βγήκε, ούτε με τον Στέφανο. Σε κάθε δράση, υπάρχει και αντίδραση και ο χειμώνας, μόνο παγωμένος δε θα είναι…