Ο Δραγασάκης παραδέχεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν «τσιμπάει» στις δημοσκοπήσεις και προβληματίζεται

Date: 14/03/2021 Time: 19:50

«O ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε δημοσκοπική καθίζηση», παραδέχεται ο βουλευτής του κόμματος.

Συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών παραχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις δημοσκοπήσεις. Εκτίμησε πως «η κυβέρνηση καταγράφει φθορά», αλλά – σε αντίθεση με όσα λένε και γράφουν κατά καιρούς στελέχη της Κουμουνδούρου – παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε δημοσκοπική καθίζηση. Ο Δραγασάκης, παλιός στην πολιτική πλέον, δεν το απέδωσε σε δήθεν «στημένες δημοσκοπήσεις» ή άλλα τέτοια φαιδρά, αλλά είπε την αλήθεια καθαρά.

«Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς και τα άλλα κόμματα δε φαίνεται να ευνοούνται δημοκοπικά, ακόμη, από την κυβερνητική φθορά είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα η απάντηση του οποίου ίσως βρίσκεται στο «ακόμη». Οι επόμενοι μήνες ίσως αποδειχτούν καταλυτικοί και από την άποψη αυτή», δηλώνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Σε κάθε περίπτωση όμως το αίτημα για πολιτική και κυβερνητική αλλαγή ωριμάζει στην κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να προετοιμαστεί για να διεκδικήσει την πρώτη θέση στις εκλογές όποτε και αν γίνουν», τονίζει στη συνέχεια ο κ. Δραγασάκης, δείχνοντας ρεαλιστικά ότι ο δρόμος για αυτή την πρωτιά είναι μακρύς.

Πηγή: parapolitika.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page