Ο Μπάιντεν ρίχνει τον Μητσοτάκη; Η δική μας ανάλυση!

Date: 24/01/2021 Time: 11:26

Δε θεωρούμε καθόλου τυχαίο το timing που ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να επιτεθεί, μέσω της εφημερίδας «Καθημερινή», στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρώην Πρωθυπουργός, έδωσε την συνέντευξη αμέσως μετά την «εκλογή» Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο. Ο κύριος Σαμαράς, είναι ταυτισμένος με το βαθύ κράτος του Δημοκρατικού κόμματος.

Έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1993, επί προεδρίας Μπίλ Κλίντον, ανέλαβε Πρωθυπουργός της χώρας εκτοπίζοντας από το παιχνίδι την Ντόρα Μπακογιάννη επί προεδρίας Χουσεΐν Ομπάμα και τώρα, επιστρέφει ως ρυθμιστής της Πολιτικής ζωής της χώρας, επί Προεδρίας Μπάιντεν.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, το 1993, εργαλειοποίησε εθνικό θέμα (το Μακεδονικό), για να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Για άλλη μία φορά, εργαλειοποιεί εθνικό θέμα (την Τουρκία), για να αναδειχθεί στα πολιτικά πράγματα. Ο σιωπηλός, άνευρος, άχρωμος και άγευστος επί 1,5 χρόνο κοινοβουλευτικής θητείας, Αντώνης Σαμαράς, έκανε την εμφάνισή του με επιθετικό τρόπο, αμέσως μόλις κάθισε στο Λευκό Οίκο, ο Κοιμισμένος Τζο.

Ο κύριος Σαμαράς, έκανε γαργάρα την αντισυνταγματικότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών την ημέρα της επονείδιστης ψηφοφορίας στη Βουλή, μη θέλοντας να αναδείξει την αντισυνταγματικότητά της, ως θεσμικό και νόμιμο εργαλείο κατά της Συμφωνίας, όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος. Έβαλε, ουσιαστικά, την υπογραφή του μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εθνική προδοσία. Τώρα, βρήκε άλλο εθνικό θέμα για να το παίξει ήρωας στα μάτια της κοινής γνώμης.

Είναι πιθανό, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης, να έχουν συνάψει συμμαχία, βλέποντας ότι η Αμερική θα συγκρουστεί με την Κίνα και να θέλουν να φέρουν στην εξουσία έναν πιο «Αμερικανοτραφή» πολιτικό για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους και την πολιτική τους ολιγαρχία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αρκετά Γερμανόφιλος για να χωρέσει στα σχέδιά τους. Άλλωστε, πάντα οι Μητσοτάκηδες, έκαναν το ίδιο λάθος. Όσο περισσότερο έγλειφαν τους Δημοκρατικούς τόσο περισσότερο έκαναν ολισθηρό το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Σε αυτή τη χώρα, τίποτα δεν μας κάνει πλέον, έκπληξη. Και δε θα πέσουμε από τα σύννεφα, εάν δούμε και μία συγκυβέρνηση Σαμαρά με Τσίπρα. Ό,τι πει το Αμερικανικό Δημοκρατικό κόμμα θα κάνουν, μην έχουμε αυταπάτες…

Γνωρίζουμε το παρασκήνιο, γνωρίζουμε τα υπερεθνικά κέντρα και τα πρόσωπα, πίσω από την ενεργοποίηση Σαμαρά. Όλα στην ώρα τους. Το 2021, δεν είναι 1993 και εμείς, στο The Flag Report, έχουμε μνήμη καμήλας, αγαπητέ Αντώνη…

The Flag Report

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Shares