Ο Άδωνις ψάχνει καρτέλ στα… σουβλατζίδικα!

Date: 02/04/2022 Time: 12:10

Λόγια του αέρα για μία ακόμη φορά από τον Άδωνι Γεωργιάδη, που, αντί να ασχοληθεί με την αισχροκέρδεια των εταιριών ενέργειας, η οποία καταγγέλλεται σε κάθε τόνο, δήλωσε αποφασισμένος να ψάξει τα… σουβλατζίδικα!

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε ελέγχους και πρόστιμα στα ψητοπωλεία, λόγω των αυξήσεων στα τρόφιμα, και δη στο αγαπημένο έδεσμα των Ελλήνων, το σουβλάκι.

Όπως είπε, οι έλεγχοι θα αφορούν το ενδεχόμενο να υπάρχουν αυξήσεις που δεν δικαιολογούνται και που ξεπερνούν τα όρια του πλαφόν που έχει μπει στο περιθώριο κέρδους. Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι εξετάζεται να έρθει στη Βουλή διάταξη που θα επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των επιχειρήσεων που αισχροκερδούν.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page