O ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους μετανάστες σε εξέγερση και η πολιτεία κοιμάται!

Date: 28/06/2020 Time: 20:00

Συλλαλητήριο μεταναστών με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώθηκε στην Αθήνα. Μετείχαν η κοινότητα του Μπαγκλαντές, η Πακιστανική Κοινότητα και μετανάστες και πρόσφυγες από τις κοινότητες του Καμερούν, του Κογκό, της Ακτής Ελεφαντοστού, της Μπουρκίνα Φάσο, της Σενεγάλης, του Αφγανιστάν, της Συρίας, αλλά και από τις δομές του Ελαιώνα, του Σχιστού, της Μαλακάσας και της Κορίνθου. Χαιρετισμό  απηύθυνε και εκπρόσωπος του Σωματείου Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα.

Σύνταγμα

Λαθρομετανάστες, κρατώντας πανό των BLM, φώναζαν: «Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες – όχι στις εξώσεις τις ρατσιστικές» – «Τι θέλουμε; Χαρτιά! Πότε τα θέλουμε; Τώρα!» και «Από την Αθήνα ως την Αμερική – παγκόσμια εξέγερση αντιρατσιστική», στα Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Μπάνγκλα, Ορντού, Φαρσί και τα Αραβικά.

2

Είχαμε προειδοποιήσει από το The Flag Report, ότι η Ελλάδα μπαίνει σε πολύ σκοτεινή περίοδο και ότι αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ, με την Αντίφα και τους Ισλαμομαρξιστές των BLM, θα συμβεί και εδώ. Όπερ και εγένετο. Μουσουλμάνοι, σε συμμαχία με την άκρα Αριστερά, καλούν σε εξέγερση και κατάλυση της Εθνικής κυριαρχίας, διά της καταργήσεως των συνόρων.

4

Όπως είχαμε γράψει, (διαβάστε εδώ) είναι ζήτημα χρόνου να στηθεί προβοκάτσια με νεκρό, να καεί η Αθήνα και να ζητηθεί από τους Έλληνες να γονατίσουν μπροστά στους αλλοδαπούς, ως ένδειξη υποταγής και κατάθεσης αντιρατσιστικών διαπιστευτηρίων.

Δικαιωθήκαμε επίσης, (διαβάστε εδώ) ότι ο αρχηγός ΓΓΕΘΑ θα έμενε με την… ναπάλμ στο χέρι και ότι η πολιτική ηγεσία θα τον άδειαζε για τα Ελληνοτουρκικά θέματα. Την ώρα που ο γενναίος, κύριος Φλώρος, έταζε ότι θα κάνει τους Τούρκους, μπάρμπεκιου, ως άλλος εξολοθρευτής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία αιφνιδιαστική κίνηση, που υποκινήθηκε απο τη Γερμανική Καγκελαρία, άνοιξε διάλογο υποταγής και εκχώρησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και συμφερόντων, με τον ηγέτη των Αδελφών Μουσουλμάνων και Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δικαιωθήκαμε στην ανάλυσή μας και πάλι, διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται, ότι ο Τούρκος Πρόεδρος, θα κινητοποιήσει τους μετανάστες στην Ελλάδα σε ένοπλο αγώνα, για να πετύχει τους πολιτικούς του στόχους. Το άφρωνο και ελεγχόμενο από τον Σόρος και τη Γερμανική καγκελαρία, πολιτικό μας σύστημα, παραδέχεται, ότι δεν μπορεί, ούτε έχει τη δύναμη, να ελέγξει τους μετανάστες στην Ελλάδα, που κατά εκατοντάδες χιλιάδες εισήλαθαν στην Επικράτειά μας τα τελευταία 5 χρόνια. «Μόνο» 70.000 μπήκαν στον ένα χρόνο διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΝΔ, είναι υποταγμένη, στο σύνολό της, στον Σόρος και τις εθνομηδενιστηκές πολιτικές του. Δε διαθέτει ούτε καν ελάχιστα ψήγματα εθνικής συνείδησης, για να αντιδράσει θεσμικά και πολιτικά στις συνθήκες εμφυλίου, κατάλυσης του Κράτους δικαίου και της εννόμου τάξεως που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέργεια με Μουσουλμάνους μετανάστες.

Δε θα λυθεί κανένα πρόβλημα στη χώρα, εάν ο πολιτικός κόσμος δεν υποστασιοποιήσει, πολιτικά και θεσμικά, τον ΣΥΡΙΖΑ, ως εγκληματική οργάνωση, που δεν έχει δικαίωμα να μετέχει του πολιτικού βίου της χώρας, όπως με τόση ευκολία έκανε στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.

Εάν δεν το κάνουν, παρόλο που έχουν σωρεία αποδείξεων, δηλώσεων και δράσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πολιτεύματος και δημιουργίας πολιτικο-κοινωνικών συνθηκών εθνοκάθαρσης, τότε είναι ψεύτες, υποκριτές, επικίνδυνοι και ασπόνδυλοι πολιτικοί πράκτορες, στην υπηρεσία της διεθνούς Αριστεράς, του ιδρύματος Κλίντον και συνένοχοι εθνικής προδοσίας. Τελεία και παύλα!

Είτε το πολιτικό σύστημα θα δράσει τώρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ ή θα αναμένει εξεγέρσεις, εμφύλιο και λεηλασίες των Ελληνικών πόλεων, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ, από ομάδες ακροαριστερών και Μουσουλμάνων.

The Flag Report

Follow us on twitter
Join our Facebook page