O Σάμπυ Μιωνής «καίει» την προοπτική συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Date: 26/06/2020 Time: 14:10

ΤΖΩΡΑΣ 4 Δημήρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Οι νόμιμες ή παράνομες (αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη) ηχογραφήσεις του κυρίου Μιωνή, δίνουν τέλος στις προοπτικές συγκυβέρνησης ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και ο διακαής πόθος του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας θα επιδεινωθεί δραματικά τους επόμενους μήνες. Η πείνα, έχει κάνει την εμφάνισή της σε χιλιάδες οικογένειες. Από τον Σεπτέμβριο, τα πράγματα θα γίνουν δραματικά δύσκολα για τα ελληνικά νοικοκυριά και οι αντιδράσεις της κοινωνίας θα γίνουν έντονες και πιθανότατα βίαιες. Θα είναι πολύ δύσκολο για μία μονοκομματική κυβέρνηση, όση κοινοβουλευτική πλειοψηφία και αν έχει, να διαχειριστεί την καταστροφή του lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, με αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό τρόπο.

Ο κόσμος, βλέπει, ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, για να πετύχουν τους αντεθνικούς τους στόχους ταΐζουν συστηματικά τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης, για να πουλήσουν το εκάστοτε κυβερνητικό παραμύθι. Lockdown, Μνημόνια, συμφωνία των Πρεσπών, προήλθαν από την αμέριστη αρωγή καλοπληρωμένων, σάπιων δημοσιογράφων, καναλαρχών και εκδοτών. Ο Ελληνικός λαός, αρχίζει και ξυπνάει από τον λήθαργο. Βλέπει, παρακολουθεί την συμπαιγνεία των κομμάτων και τώρα, συνειδητοποιεί, ότι ούτε η δικαιοσύνη, το τελευταίο του θεσμικό αποκούμπι, μπορεί να τον προστατέψει.

Όλα, έχουν σαπίσει πλεόν!

Ο Σάμπυ Μιωνής, σύμφωνα με τις απομαγνητοφωνήσεις, είναι πολιτικά αντίπαλος του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, Μπίμπι Νετανιάου, όπως ομολογεί ο ίδιος. Δε διστάζει μάλιστα, να εκφράσει τη δυσφορία του, λέγοντας (γ@μησέ τα) στον Νίκο Παππά, όταν τον ρώτησε για τον νέο κυβερνητικό συνασπισμό στο Κράτος του Ισραήλ.

Επίσης, ο κύριος Μιωνής, ήταν συνέταιρος με τον Εχούντ Μπάρακ, τον πρώην Πρωθυπουργό και ηγέτη της Αριστεράς. Τον Εχούντ Μπάρακ, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, μέσω της προσωπικής του σελίδας, τον έχει στηλιτεύσει για τις σχέσεις του με το αποθανόντα παιδόφιλο, Τζέφρυ Έπστιν. Ο Μπίμπι Νετανιάου, έχει δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Εχούντ Μπάρακ, να μπαίνει, υπό κάλυψη, στο διαμέρισμα του Έπστιν στην Νέα Υόρκη. Ο Εχούντ Μπάρακ, έχει αρνηθεί κάθε σχέση με ανήλικες γυναίκες, παρόλο που πρόσφατα δημοσιεύματα, θέλουν το όνομά του να ακούγεται στις αίθουσες των Αμερικανικών δικαστηρίων από καταγγέλλουσα. Ο Εχούντ Μπάρακ, ισχυρίζεται, ότι οι επαφές του με τον Έπστιν, ήταν αποκλειστικά επιχειρηματικού και επενδυτικού χαρακτήρα. Επίσης, ανάλογες καταγγελίες υπάρχουν και για τον Άλαν Ντέρσουιτς, καθηγητή Συνταγματικού δικαίου στις ΗΠΑ, φίλο και χρόνιο υποστηρικτή του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, προσφάτως, μετανοημένου λίμπεραλ, που στηρίζει τον Πρόεδρο Τραμπ. Ο κύριος Ντέρσουιτσς, όπως ο Εχούντ Μπάρακ, αρνείται και εκείνος κατηγορηματικά, ότι είχε σχέση με ανήλικες κοπέλες στο νησί του Έπστιν.

Ο Σάμπυ Μιωνής, αναφέρει και το όνομα του Λίμπερμαν, ως φίλου του, ο οποίος είναι υπεύθυνος πολιτικά, για τη διετή πολιτική αστάθεια και ουσιαστική ακυβερνησία στο Ισραήλ. Ο Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, είναι ο άνθρωπος, που ουσιαστικά, έριξε την κυβέρνηση Νετανιάου και προκάλεσε τεράστια γεωπολιτική ζημιά στα συμφέροντα του Ισραηλινού Κράτους, εξαιτίας της πολιτικής αστάθειας και αβεβαιότητας.

Κανένα από τα διεθνή ονόματα στις φιλίες του και συνεργασίες του κυρίου Μιωνή, τα οποία αναφέρονται στην συζήτηση, δεν είναι, πολιτικά, φιλικό προς τον Νετανιάου.

Είναι λοιπόν, σίγουρο, ότι ο Σάμπυ Μιωνής, δεν ενεργεί εκ μέρους του Μπίμπι, ούτε και έχει σχέσεις με τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό. Κάποιοι, έχουν βιαστεί πάρα πολύ, όπως ο κύριος Παπαγγελόπουλος, να εμπλέξουν το όνομα του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, στις δυσώδεις, πολιτικά, πτυχές, αυτής της ιστορίας.

Να θυμηθούν οι πολιτικοί Κλουζώ, ότι η υπόθεση Μιωνή, απέκτησε εντελώς αντισημιτικά χαρακτηριστικά, από τα αδέλφια Καρατζαφέρη, τότε στο ΑΡΤ και τον συγχωρεμένο, Χάρη Μπότσαρη, μέλος ακροαριστερής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας τη δικαιολογημένη αντίδραση και οργή των Ελληνοεβραίων πολιτών. Ήταν οι εποχές τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ, έστελνε καϊκάκια στην Λωρίδα της Γάζας…

Μία υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος, που οι υπηρεσίες, εάν αφήνονταν να κάνουν, χωρίς παρεμβάσεις, τη δουλειά τους και να καταλογίσουν πρόστιμα και ευθύνες, εάν υπήρχαν και όπου υπήρχαν, απέκτησε πολιτικά και αντισημιτικά χαρακτηριστικά, με γεωπολιτικό υπόβαθρο, από τα αδέλφια Καρατζαφέρη…

Εάν ευσταθεί, νομικά, η γνωμάτευση του πρώην Υπουργού, ότι η καταγραφή της συζήτησης με τον Νίκο Παππά, έχει ποινική υπόσταση, ως πράξη κατασκοπίας, τότε τα πράγματα γίνονται περισσότερο πολύπλοκα σε αυτή την υπόθεση και σίγουρα, δεν αγγίζουν την κυβέρνηση του Ισραήλ και τον Μπίμπι.

Ας ψάξουν να βρουν μόνοι τους οι αρμόδιοι δικαστές και τα πολιτικά πρόσωπα, το ποιος έκανε τι, για ποιο λόγο και που στοχεύει και ας μην κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα, γεωπολιτικά, απ’ ότι είναι στην περιοχή μας.

Follow us on twitter
Join our Facebook page