Ντε Σάντις: «Δε θα ζήσουμε στη δυστοπία του Φάουτσι. Άντε πνιγείτε, δε θα κλείσουμε τίποτα, δε θα επιβάλλουμε υποχρεωτικότητες»

Date: 31/07/2021 Time: 12:29

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis (R-FL) κατήγγειλε τα λουκέτα και τον Dr. Anthony Fauci σε ομιλία του την Τετάρτη στο Αμερικανικό Νομοθετικό Συμβούλιο.

“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να πούμε απερίφραστα όχι στα λουκέτα, όχι στο κλείσιμο των σχολείων, όχι στους περιορισμούς και όχι στις εντολές”, δήλωσε ο DeSantis.

“Οι κάτοικοι της Φλόριντα είναι ελεύθεροι να επιλέγουν – και όλοι οι Αμερικανοί θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέγουν – πώς θα ρυθμίζουν τις υποθέσεις τους, πώς θα φροντίζουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές μας και δεν θα πρέπει να τους παραδώσουμε να ζουν – ανεξάρτητα από το ποια πολιτεία της Ένωσης – σε μια δυστοπία του Φάουτσι, στην οποία κυβερνιόμαστε από τα καπρίτσια γραφειοκρατικών αρχών που νοιάζονται ελάχιστα για την ελευθερία μας, ελάχιστα για τις φιλοδοξίες μας και ελάχιστα για την ευτυχία μας. Όχι πια. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί στο μέλλον”, δήλωσε ο κυβερνήτης.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page