«Νοικοκύρης» διασύρει τον ΣΚΑΪ σε ζωντανή μετάδοση!

Date: 07/08/2021 Time: 20:39

Καταιγιστικός ο πολίτης, από αυτούς που λέμε νοικοκύρηδες, απέναντι στην κάμερα του Σκάι, το οποίο επιμένει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Η έκρηξη οργής του ήταν απολύτως τεκμηριωμένη και φυσικά αυτό είναι που τρομάζει περισσότερο τους πραίτορες της κυβέρνησης. Η δομημένη κριτική και φυσικά η αναφορά στην «λίστα Πέτσα».

Δείτε το βίντεο για να διαπιστώσετε τον πανικό όσων πιστεύουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν τον ελληνικό λαό. Και δείτε ιδιαίτερα, τον τρόπο με τον οποίον τον κλείνουν, όταν αναφέρεται στην «λίστα Πέτσα» και τα εκατομμύρια που πήρε ο Σκάι και τα υπόλοιπα κανάλια.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page