Νέος Μακρυγιάννης ο Κυριάκος για τον όμιλο Μαρινάκη

Date: 18/03/2021 Time: 20:02

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που υμνήθηκε όσο κανείς άλλος από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία – με εξαίρεση ίσως την Βόρεια Κορέα – που πρωθυπουργός εξυμνείται σε τέτοιο βαθμό. Σίγουρα πάντως δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα με εκλεγμένο ηγέτη.

Μέχρι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υμνηθεί ως ιππότης του μεσαίωνα από τροβαδούρους του τύπου, με χαρακτηρισμούς όπως Μωυσής, Ηρακλής, Τσώρτσιλ, γρήγορο τσιτάχ, σιμουλτανέ κλπ.

Σήμερα, Το Βήμα του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε διαφημιστικό σποτ όπου σε ένθετη έκδοση ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως ήρωας του 1821 και η Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα.

1257D56C F233 45C4 BBFF 87BFBEE34483

Μία έκδοση που είναι απολύτως ενδεικτική για την πορεία της χώρας 200 χρόνια μετά την δημιουργία του νεότερου ελληνικού κράτους. Η αγάπη του εκδότη πάντως στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, θα μπορούσε να γίνει και έργο του Γουίλιαμ Σαίξπηρ.

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page