Νέο θρίλερ με τον Τζόκοβιτς – Προς απέλαση ο τενίστας

Date: 14/01/2022 Time: 10:36

Ακόμα μία εξέλιξη στην υπόθεση που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη, και στην οποία έχει εστιάσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τον διάσημο Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς να χάνει ουσιαστικά τη βίζα του. Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, αποφάσισε να ακυρώσει τελικά τη βίζα του, κάτι που σημαίνει την άμεση απέλασή του από τη χώρα.

Μετά από ένα ντόμινο γεγονότων, ο Σέρβος τενίστας έρχεται αντιμέτωπος με μια απόφαση που θα τού στοιχίσει σε πολλά επίπεδα. Η απόφαση για την ακύρωση της βίζας και άρα την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία ανακοινώθηκε μια μέρα μετά την κλήρωση για τον πρώτο γύρο του Australian Open, στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Σέρβος. 

Θα καταφέρει να αγωνιστεί;

Αυτή η εξέλιξη έρχεται τρεις μέρες πριν από την έναρξη του Australian Open και τώρα η πλευρά Τζόκοβιτς ετοιμάζει την έφεσή της, η οποία αναμένεται να κατατεθεί άμεσα και μέχρι να εκδικαστεί, θα δώσει το δικαίωμα στον Νο1 τενίστα του κόσμου να αγωνιστεί κανονικά στο τουρνουά. Αν ο Τζόκοβιτς δεν θελήσει να κάνει έφεση ή αν τη χάσει, θα πρέπει να εγκαταλείψει άμεσα τη χώρα.

Με το τουρνουά να έχει ήδη ξεκινήσει με τους προκριματικούς γύρους και τις «διασταυρώσεις» στον πρώτο γύρο να έχουν ανακοινωθεί, η διοργάνωση καλείται να αντιμετωπίσει ένα ανεπανάληπτο πρόβλημα. Τι θα γίνει όμως, αν τελικά χρειαστεί να απελαθεί;

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page