Νέα μεγάλη πορεία κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη

Date: 12/12/2021 Time: 17:49

Πολίτες στη Θεσσαλονίκη βγήκαν ξανά στους δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα κατά των αναγκαστικών εμβολίων και της κυβέρνησης…

Οι πολίτες που αντιτίθενται στο καθεστώς του  υποχρεωτικού εμβολιασμού καθώς και υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά των αναγκαστικών εμβολίων και της κυβέρνησης. Η πορεία κατέληξε στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου μέσω της Λεωφόρου Νίκης.

Νωρίτερα εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου με ελληνικές σημαίες, σταυρούς, πανό που αναφέρονται στα εμβόλια και στην κυβέρνηση. Παράλληλα οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα, που μεταξύ άλλων, λένε «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία».

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page