Νέα απαγόρευση κατά των μη εμβολιασμένων: Δε θα μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε χριστουγεννιάτικα πάρκα

Date: 01/12/2021 Time: 19:59

Ζώντας στην εποχή των απαγορεύσεων και των μέτρων COVID τίποτα δεν πρέπει να μας ξενίζει πια.  Η μια απαγόρευση διαδέχεται την άλλη με στόχο πάντα όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Όλες οι επιμέρους απαγορεύσεις, όσο και αν «αθώες» φαίνονται στην αρχή συνθέτουν την μεγάλη εικόνα όπου σε αυτή δεν θα υπάρχει χώρος  πουθενά για μη εμβολιασμένους, αφού θα θεωρούνται οι ¨απόβλητοι» της κοινωνίας.

Έτσι η Επιτροπή των «Εμπειρογνωμόνων» του υπουργείου Υγείας εισηγείται ακόμη ένα νέο μέτρο κατά των μη εμβολιασμένων: Όλοι  – εργαζόμενοι και επισκέπτες- στα χριστουγεννιάτικα πάρκα  θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα παιδιά των γονέων που δεν έχουν εμβολιαστεί θα αποκλείονται από τα χριστουγεννιάτικα πάρκα αφού οι γονείς τους δεν θα έχουν τη  δυνατότητα  να τα συνοδεύουν εκεί.

Πρόκειται για τακτικές που έχουμε δει στη Γερμανία του Χιτλερ ή στη Νότια Αφρική.

 «Τα παιδιά θα είναι ανεμβολίαστα και εφόσον οι ενήλικες που τα συνοδεύουν είναι εμβολιασμένοι, να είναι εμβολιασμένοι και οι εργαζόμενοι. Είναι χώροι διασκέδασης και όχι εστία αναζωπύρωσης», τόνισε για τα θεματικά πάρκα και τη λειτουργία τους την εορταστική περίοδο, ο πλαστικός χειρούργος, κ. Εξαδάκτυλος.

Πηγή: pronews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page