Να σταματήσει η τρομολαγνεία: Μεγάλη μείωση θανάτων λόγω Omicron, ασήμαντη η επίδραση και στους ανεμβολίαστους

Date: 06/01/2022 Time: 10:39

Βιώνει ο πλανήτης τον παραλογισμό.
Κάποιοι διοχετεύουν σκόπιμα τον φόβο στις κοινωνίες, τις καθηλώνουν τις χειραγωγούν.
Η εμπλοκή των πολιτικών αποδεικνύεται χυδαία, ανήθικη, σπέρνοντας το πανικό και ρίχνοντας πυροτεχνήματα και ακολουθώντας συνταγή τιμωρητική για τους ανεμβολίαστους, οι κοινωνίες διχάστηκαν, οι διαδηλώσεις είναι πολλές και σε κάποιες κοινωνίες που δεν αισθάνονται αγέλη και πρόβατα, οι αντιδράσεις γιγαντώνονται.
Η πολιτική μαριονέτα των ΗΠΑ ο υπερήλικας Biden ο οποίος δεν μπορεί να ορθώσει λόγο εάν δεν έχει μπροστά του κείμενο γραμμένο επιχείρησε για εβδομάδες να τρομοκρατήσει την αμερικανική κοινωνία λέγοντας ότι οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν να αρρωστήσουν βαριά και να πεθάνουν.
Ευτυχώς η προσβλητική και ανήθικη εκτίμηση του διαψεύδεται.
Ο ομοφυλόφιλος Πρόεδρος της Γαλλίας Macron σε συνέντευξη του δήλωσε ότι στόχος του είναι να τσαντίσει τους ανεμβολίαστους.
Είναι αυτός σοβαρός πολιτικός;
Είναι αυτός πολιτικός ηγέτης μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας;
Είναι αυτός ευσυνείδητος πολιτικός ή είναι πολιτικός αγύρτης, πολιτικός τσαρλατάνος που προσβάλλει την ιστορία του Γαλλικού Πολιτισμού;
Όμως δεν είναι ο μόνος.
Ο έτερος ομοφυλόφιλος πολιτικός της Ολλανδίας ο Rutte είχε κατηγορήσει τους ανεμβολίαστους ως ανόητους επειδή δεν εμβολιάζονται και διαδηλώνουν.
Η Ολλανδία είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τέτοιας μεγάλης έκτασης διαδηλώσεις και βίαιες συγκρούσεις.
Οι πολιτικές μαριονέτες που κυβερνούν την Ευρώπη δεν έχουν κατανοήσει ότι σε μια πανδημία οι αναφορές τύπου Macron ότι θέλει να τσαντίσει τους ανεμβολίαστους είναι απαράδεκτες, ανέντιμες, ανήθικες, ποταπές…
Αποδεικνύει ότι ο διαχωρισμός των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους έγινε με πολιτικά κριτήρια, όχι με επιστημονικά, στόχος ήταν να δουν ποιοι υπακούν και ποιοι είναι οι ανυπάκουοι, στο ίδιο μήκος κύματος και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, έχουν αποκλειστικά στόχευση τιμωρητική.
Με βάση επιστήμονες η Omicron σηματοδοτεί την μετάβαση από την πανδημία στην ενδημική φάση της νόσου…. εξέλιξη φυσιολογική. 

Η Omicron εντυπωσιάζει με τα κρούσματα κυρίως σε εμβολιασμένους αλλά οι θάνατοι… είναι εντυπωσιακά περιορισμένοι

Ενώ όλοι επικεντρώνονται στην αύξηση των κρουσμάτων COVID λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας της παραλλαγής Omicron του COVID, μια μέτρηση που φαίνεται να αγνοείται μπορεί να είναι η πιο σημαντική – και μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος της πανδημίας, όπως μας την έχουν παρουσιάσει οι τρομολάγνοι.
«Ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί στον COVID έχει πράγματι αυξηθεί π.χ. στις ΗΠΑ και διεθνώς τα κρούσματα σπάνε ρεκόρ ο αριθμός των ατόμων που εισήχθησαν στις μονάδες εντατικής θεραπείας και ο αριθμός που αναφέρθηκε ότι πέθαναν από τον COVID λόγω Omicron είναι δυσανάλογα μικρός».

Τι συμβαίνει στις ΗΠΑ;

«Ο αριθμός των κλινών ασθενών με COVID 19 είναι αυτή τη στιγμή 93.282 στις ΗΠΑ αριθμός χαμηλότερος από τον αριθμό των κλινών που καταλάμβαναν ασθενείς με covid 19 στα μέσα Σεπτεμβρίου»
«Και πολλοί από αυτούς είναι στο νοσοκομείο για άλλους λόγους, αλλά έτυχε να βρεθούν θετικοί στον COVID.
Επιπλέον, ο κινητός μέσος όρος επτά ημερών για τον αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν με COVID είναι χαμηλότερος από ότι ήταν τις προηγούμενες εβδομάδες.
Π.χ. εάν πάρουμε ως παράμετρο την ημέρα που ξεκίνησε το νέο κύμα Omicron οι νεκροί στις ΗΠΑ ημερησίως έφθαναν τους 1.323 και σήμερα έχουν υποχωρήσει στους 1.100 και η καθολική πλειοψηφία είναι από Delta».

Με βάση όλες τις προηγούμενες παραλλαγές η αύξηση των θανάτων συνήθως ακολουθεί στενά τις αυξήσεις κρουσμάτων με καθυστέρηση περίπου δύο εβδομάδων.
«Αν η Omicron ήταν όπως οι προηγούμενες, οι θάνατοι που σχετίζονται με τον COVID θα είχαν αρχίσει να αυξάνονται πριν από εβδομάδες».
Αντίθετα, η Omicron αποδεικνύεται πιο μεταδοτική αλλά λιγότερο θανατηφόρο καθώς ο ιός μεταλλάσσεται.
Αυτός, φυσικά, είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι ιοί, αλλά αυτές οι πληροφορίες φαίνεται να χάνονται σε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών στον τομέα της υγείας και των πολιτικών ηγετών που αρέσκονται να τρομοκρατούν τις κοινωνίες.

Ο Biden τα έκανε μαντάρα… παρά τα εμβόλια

Μετά από μήνες υποσχέσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο αμερικανικός Πρόεδρος Biden τα έκανε μαντάρα, όπως οι περισσότεροι πολιτικοί διεθνώς.
Το 2021 στις ΗΠΑ σημειώθηκαν περίπου 450.000 θάνατοι που αποδίδονται στον COVID-19 και περισσότερες από 33 εκατομμύρια ανιχνευμένες μολύνσεις.
Οι θάνατοι είναι αυξημένοι κατά 27% και τα κρούσματα κατά 67% σε σχέση με το 2020.
Το 2021 υπήρχαν εμβόλια και το 2020 δεν υπήρχαν εμβόλια…
Στην εποχή των εμβολίων οι θάνατοι στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς είναι περισσότεροι.
Εάν δει κανείς τις τραγικές επιδόσεις της Ελλάδος με πάνω από 21.000 νεκρούς εύκολα εξάγονται συμπεράσματα για την αποτυχία στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης…

Τι συμβαίνει στο Ισραήλ με την Omicron;

Παρά την εντυπωσιακή αύξηση κρουσμάτων στο Ισραήλ αυτή την στιγμή, μόνο μια μειοψηφία από τους 125 σοβαρά ασθενείς έχει μολυνθεί από την μετάλλαξη Omicron.
Η πλειοψηφία είναι άρρωστη με Delta.
Ενώ μέρος της αιτίας είναι πιθανό να οφείλεται στην καθυστέρηση της σοβαρής νοσηρότητας σε σύγκριση με τη γενική νοσηρότητα, ο καθηγητής Dror Mevorach, ανώτερος γιατρός από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Hadassah-Hebrew σημείωσε επίσης ότι η ίδια η παραλλαγή φαίνεται να είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει σοβαρά συμπτώματα.
«Αν συγκρίνουμε τα συμπτώματα που βλέπουμε τώρα με αυτά που είδαμε με την Alpha ή Delta υπάρχει λιγότερο σοβαρή πνευμονοπάθεια, όπως επιβεβαιώνεται από εργαστηριακές εξετάσεις που δείχνουν χαμηλότερη διείσδυση του ιού στους πνεύμονες».
«Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι ορισμένοι ασθενείς θα νοσήσουν σοβαρά.
Οι περισσότεροι από αυτούς πιθανότατα θα είναι μη εμβολιασμένοι ή εμβολιασμένοι με σοβαρές υποκείμενες παθήσεις».
Προσέξτε την τελευταία φράση του ισραηλινού επιστήμονα.
Οι βαριά νοσούντες θα είναι ανεμβολίαστοι ή εμβολιασμένοι με σοβαρές υποκείμενες παθήσεις.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το ζήτημα δεν είναι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος αλλά η ανοσολογική κατάσταση του κάθε πολίτη.

Πηγή: bankingnews.gr

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

Share to...